Beachflags


Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Beachflags

Beachflags zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor promotionele doeleinden op het strand, maar inmiddels heeft de beachflag zich ontwikkeld tot een breed inzetbaar medium. Beachflags bieden een makkelijke, goed zichtbare en betaalbare manier om een product, merk of bedrijf te promoten.

Ook voor een tijdelijke aanbieding biedt de beachflag goede mogelijkheden. Beachflags zijn makkelijk te vervoeren en eenvoudig op te zetten. Een makkelijke manier om zichtbaarheid te creëren op een beurs, in een winkel, op de markt, op een evenement of congres; onze beachflags springen er uit met de krachtige, sprekende en heldere kleuren die met het moderne machinepark van Piet Hoevenaars Sign Industries worden geprint.

Onze beachflags variëren in formaat van 150 cm tot 440 cm vlaghoogte, in diverse modellen. Ze kunnen geleverd worden met verschillende soorten voeten voor verschillende soorten toepassingen en zijn daardoor geschikt voor diverse ondergronden. De vlaggen in ons assortiment zijn makkelijk zelf op te zetten.

Piet Hoevenaars Sign Industries maakt standaard gebruik van een licht doorschijnend textiel dat aan beide kanten voorzien wordt van een digitale print. Dit materiaal is het 3-draadsglanspolyester Vlag. Je kunt ook kiezen voor geperforeerd Polymesh. Er zit een verschil in gewicht tussen beide materiaalsoorten. Vlag heeft een gewicht van 117 gr/m2 terwijl Polymesh een gewicht heeft van 100 gr/m2. Om de levensduur van de beachflags beter te waarborgen worden deze niet omgezoomd geleverd. Polymesh heeft een langere levensduur dan regulier vlaggenmateriaal.

Om de levensduur van circa 6 maanden te verlengen, raden wij aan om de beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

X