Beachflags


Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Beachflags

Breng effectief jouw marketinggedachte over met beachflags

Waar een beachflag vroeger vooral op het strand werden ingezet, worden ze tegenwoordig op de meest uiteenlopende plaatsen ingezet. Beachflags bestaan over het algemeen uit een doek gemaakt van polymesh of standaard vlaggenmateriaal, met een aluminium buis in een tunnel er doorheen gevoerd. Deze buis sluit vervolgens weer aan op een voet die verschillende vormen kan hebben. Dankzij de vele vormen, maten en bedrukkingsmogelijkheden zijn er altijd wel een beachflags die aan uw eisen voldoet. Wij bedrukken hoogwaardige beachvlaggen voor uiteenlopende bedrijven en evenementen. U kunt online uw beachvlag bestellen en aan ons doorgeven. 

Eigenschappen

  • Beachflags worden gemaakt van standaard vlaggenmateriaal of Polymesh
  • Naar uw wens aan te passen.(formaat, materiaal, voet en bedrukking)
  • De beachflag is zowel binnen als buiten te plaatsen, afhankelijk van de voet
  • De beachflag is gemakkelijk zelf op te zetten
  • Dit doek is enkelzijdig te bedrukken

Bedrukking

De levensduur van de beachflag met bedrukking is ongeveer 6 maanden. Om de levensduur van circa 6 maanden te verlengen, raden wij aan om de beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

Toepassing

Beachflags kunnen in principe overal toegepast worden. Beurzen, winkelstraten en andere plekken waar veel mensen komen zijn bij uitstek geschikt om de aandacht te trekken met een beachflag. De keuze van het materiaal is afhankelijk van een aantal criteria. Zo is polymesh lichter dan standaard vlaggenmateriaal en gaat het langer mee. De beachflag kan in een aantal vormen geproduceerd worden:

Voeten en masten

Hier vind u masten en voeten om met uw beachflag te combineren. Let op dat niet elke vlag geschikt is voor elke mast of voet.

Vragen

Als u vragen heeft over beachflags of de toepassingen neem dan contact met ons op: wij adviseren u graag.

X