Beachflags


Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Beachflags

Breng effectief jouw marketinggedachte over met beachflags

Beachflags zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor promotionele doeleinden op het strand, maar inmiddels heeft de beachflag zich ontwikkeld tot een breed inzetbaar medium. Beachflags bieden een makkelijke, goed zichtbare en betaalbare manier om een product, merk of bedrijf te promoten.

Ook voor een tijdelijke aanbieding biedt de beachflag goede mogelijkheden. Beachflags zijn makkelijk te vervoeren en eenvoudig op te zetten. De beachflag is een makkelijke manier om zichtbaarheid te creëren op een beurs, in een winkel, op de markt, op een evenement of congres; onze beachflags springen er uit met de krachtige, sprekende en heldere kleuren die met het moderne machinepark van Piet Hoevenaars Sign Industries worden geprint. Naast beachflags ook op zoek naar doeken & banners? Bekijk ons assortiment.

Het aanbod aan beachflags van Piet Hoevenaars Sign Industries

Onze beachflags variëren in formaat van 150 cm tot 440 cm vlaghoogte, in diverse modellen. Ze kunnen geleverd worden met verschillende soorten voeten voor verschillende soorten toepassingen en zijn daardoor geschikt voor diverse ondergronden. De vlaggen in ons assortiment zijn makkelijk zelf op te zetten.

Piet Hoevenaars Sign Industries maakt standaard gebruik van een licht doorschijnend textiel dat aan beide kanten voorzien wordt van een digitale print. Dit materiaal is het 3-draadsglanspolyester Vlag. Je kunt ook kiezen voor geperforeerd Polymesh. Er zit een verschil in gewicht tussen beide materiaalsoorten. De vlag heeft een gewicht van 117 gr/m2 terwijl Polymesh een gewicht heeft van 100 gr/m2. Om de levensduur van de beachflags beter te waarborgen worden deze niet omgezoomd geleverd. Polymesh heeft een langere levensduur dan regulier vlaggenmateriaal.Om de levensduur van circa 6 maanden te verlengen, raden wij aan om de beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft al ruim 30 jaar lang ervaring op het gebied van digitaal printwerk. Hierdoor hebben wij voor elke gewenste situatie de juiste oplossing voor jou. Als het gaat om het laten maken van beachflags, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan printmedia. Al onze beachflags produceren wij geheel zelf in de grootste digitale printfaciliteit in de Benelux.

Jouw beachflags bestel je gemakkelijk online

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je aan het juiste adres als je beachflags nodig hebt voor welke situatie dan ook. Mocht je vragen hebben over onze beachflags, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

X