Dividers voor Sportcentra

De dividers voor sportcentra zijn gemaakt van een aluminium basisframe. Hieronder worden twee, of meerdere voeten geplaatst, waardoor de dividers voor sportcentra op iedere gewenste ondergrond stabiel staan. Het basisframe is verkrijgbaar in 3 standaard kleuren: zilver (blank aluminium), wit en zwart. Zo is er voor ieder sportcentrum een vrijstaand scherm beschikbaar dat past bij de huisstijl.

Roomdivider voor Sportcentra

Enkelzijdig of dubbelzijdig

In de dividers voor sportclubs kan zowel enkel- of dubbelzijdig een doek geplaatst worden. Dit kan met een ontwerp naar keuze, in de huisstijl van de klant, of volledig transparant. Beide opties zijn goed te reinigen met water en desinfecterende zeep. Alternatieven bieden dat voordeel vaak niet. Hierdoor voldoen onze dividers voor sportcentra aan de gestelde eisen van het RIVM. 

Verwisselbaar

De doeken zijn gemakkelijk en snel te wisselen. Dit doordat het doek is voorzien van een platte siliconen pees rondom. Deze pees wordt in het frame geplaatst waardoor het doek zich strak op zal spannen. Mocht het sportcentrum een actie willen promoten, of een andere sfeer willen creëren, dan is dat letterlijk binnen 2 minuten te doen.

Binnenkant van een roomdivider!
 

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie van een roomdivider in een sportcentrum

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk bij het ontwerpen van een vrijstaand scherm voor sportcentra. We kunnen zowel standaard formaten aanbieden als maatwerk. Doordat we de productie van print en frames volledig in eigen beheer hebben, kunnen we een klant van A tot Z begeleiden. Dit zowel in de keuze voor het juiste formaat als in de hulp bij het maken van een ontwerp. Voor het maken van een eigen ontwerp hebben we een vakstudio met 8 grafische ontwerpers.

Voet van een roomdivider

Staand of rijdend

De frames kunnen geproduceerd worden met platte voeten, of met voeten inclusief zwenkwielen. Hierdoor is de divider nog gemakkelijker te verplaatsen binnen het sportcentrum.

Multifunctioneel

Mocht de situatie volledig verbeterd zijn, dan kan dit systeem voor sportcentra nog steeds gebruikt worden. Dit omdat de doeken gemakkelijk te wisselen zijn. Daarnaast zijn er verschillende beugels te verkrijgen, waardoor dit systeem later zelfs als wanddecoratie gebruikt kan worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld plexiglas: dat wordt nu veelal voor een hoge prijs aangekocht, en heeft na deze periode geen waarde meer voor een sportcentrum.

Roomdividers met verwisselbaar textiel
 

Interesse? Bel 040-254 52 28 of mail info@piethoevenaars.nl

Neem direct contact op

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Piet Hoevenaars: de betrouwbare specialist in digitale print

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries bezig met de ambacht van print. Van vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we jouw afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen voor jouw klanten. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de reclame-industrie. Wij werken exclusief samen met wederverkopers en benaderen bewust geen eindgebruikers: als partner leveren wij het beste printwerk aan jouw klanten.

X