Gaasdoek

gaasdoek

Gaasdoek laten bedrukken bij Piet Hoevenaars Sign Industries?

Wilt u gaasdoek op maat laten bedrukken? Dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat wij het gaasdoek zo snel mogelijk op maat laten bedrukken voor jou en vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuis laten bezorgen. Vaak wordt gaasdoek gebruikt bij het afdekken van containers terwijl deze gebruikt worden voor het vervoeren van goederen. Doordat in het gaasdoek verschillende kleine gaatjes zitten kan de lading ademen. Let er wel op dat het gaasdoek dus niet waterdicht is! Een gaasdoek kan daarnaast ook nog eens als windscherm gebruikt worden. Vandaar dat de meeste windschermen dan ook van gaasdoek gemaakt zijn. Wilt u dus bijvoorbeeld op een evenement gaasdoek gebruiken om de wind toe te keren? Dan ben je bij Piet Hoevenaars aan het juiste adres om deze op maat te laten maken, inclusief de bedrukking die jij wenst op het gaasdoek.

Gaasdoek bestellen bij Piet Hoevenaars Sign industries

In de werkplaats van Piet Hoevenaars Sign Industries werken 45 vakmensen die hard bezig zijn met onder andere het maken van gaasdoek die op maat gemaakt wordt. Deze kunnen gemaakt worden in alle denkbare formaten. Wij hebben de meest moderne printers in gebruik, waardoor wij oplossingen voor al jouw marketing uitingen kunnen bieden. Buiten deze prachtige gaasdoeken bieden wij nog veel meer doeken en banners aan. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat wij het bestelde product zo snel mogelijk bij jou thuis laten bezorgen.

Voordelen van gaasdoek online bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Omdat ons gaasdoek van een enorm hoogwaardige kwaliteit is, brengt het vele fijne voordelen met zich mee. Deze kunt u hieronder overzichtelijk vinden:

  • Áltijd een scherpe prijs
  • Dankzij moderne printers mogelijk om full colour te printen
  • Zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd
  • 2-3 jaar kleurgarantie
  • De allerbeste kwaliteit

                                                             gaasdoek1

gaasdoek2gaasdoek1

Andere bedrukkingen bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Natuurlijk verkopen wij bij Piet Hoevenaars Sign Industries niet alleen gaasdoek, maar ook verschillende andere producten. Zo is het bij ons mogelijk om een divers aanbod displays en vlaggen te vinden. Interesse in één van onze producten? Je kunt je bestelling online via onze website plaatsen of je kunt contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)40 2545 228. Wij zullen ervoor zorgen dat wij je bestelling zo snel mogelijk opnemen en afhandelen!

X