Groot formaat drukwerk

Logo

Groot formaat drukwerk bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Bij Piet Hoevenaars zijn wij al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van drukwerk. Door onze jarenlange ervaring en onze ruime kennis staan wij er natuurlijk ook voor open om groot formaat drukwerk te behandelen. Piet Hoevenaars Sign Industries beschikt over de grootste productiecapaciteit van de Benelux, waardoor wij de kennis en de mogelijkheden hebben om groot formaat drukwerk te behandelen.

Perfect drukwerk

Wij van Piet Hoevenaars Sign Industries staan bekend om de uitstekende kwaliteit die wij leveren bij onze producten. Dit is dan ook een van onze doelen die wij bij elke bestelling willen bereiken. Daarnaast willen wij voor iedereen een uitstekende service bieden, zodat alle vragen die er mochten zijn zo snel mogelijk behandeld en beantwoord worden. Al onze producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt, en elk formaat dat aangevraagd wordt kan door ons gemaakt worden. Daarnaast bieden wij bij ons drukwerk een kleurgarantie van 2-3 jaar, afhankelijk van de toepassing en de plaatsing van jouw doek. Onze doeken worden bedrukt op de modernste printers, waardoor onze printwerken altijd een prachtige full colour print krijgen.

Voordelen van groot formaat drukwerk bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Om de belangrijkste voordelen die onze producten met zich meebrengen nog even op een rijtje te zetten, kan je deze hieronder in een klein overzicht vinden:

  • Piet Hoevenaars heeft de grootste productiecapaciteit van de Benelux
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij behandelen alle soorten opdrachten op het gebied van drukwerk, ongeacht grootte
  • Altijd uitstekende kwaliteit
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel
  • Producten worden speciaal voor jou gemaakt
  • Kleurgarantie van 2-3 jaar, afhankelijk van toepassing en plaatsing van het doek
  • Prachtige full colour print

Groot formaat drukwerk bestellen

Ben je geinteresseerd om groot formaat drukwerk bij ons te bestellen? Maak dan een account aan op onze website en geef aan wat je wensen zijn. Het is ook mogelijk om je bestelling telefonisch door te geven. Dit kan je doen door contact op te nemen met +31(0)40 2545228. Ook voor vragen kan je contact opnemen met het eerdergenoemde telefoonnummer. Ben je op zoek naar andere producten die wij kunnen printen, bekijk dan eens onze website. Hierop kan je onder andere verschillende soorten doeken en banners en diverse vlaggen vinden. Tevens kunnen wij onze doeken printen met Airtex. Dat is een type fotobehang zonder naden.

X