HDI Hoevenaars Dekkleden Industrie BV

 

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries maken we niet alleen perfecte prints op vrachtwagenzeil, maar in samenwerking met ons zusterbedrijf HDI kunnen we deze zeilen ook confectioneren en monteren.

Bij HDI kun je terecht voor full colour schuifzeilen met of zonder TUV (XL) certificaat, inclusief vernis, dekkleden, autokappen, schuifdaken, aanhangerzeilen, huifjes en meer.

Kennis en ervaring zijn het uitgangspunt voor een goed eindproduct. Door de goede samenwerking kunnen wij niet alleen flexibel zijn in levertijden, maar ook topkwaliteit garanderen. De zeilen worden na inmeten passend gemaakt voor jouw voertuig of aanhangwagen en vervaardigd in kleur en uitvoering naar keuze. De schuifzeilen worden voorzien van RVS-spanners, runners en alle noodzakelijke versterkingen.

HDI beschikt over de beste materialen en apparatuur, waaronder een computergestuurde snijtafel. Hiermee combineert HDI het echte ambacht van zeilmaker met de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Snel, serieus en betrouwbaar met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Als je op zoek bent naar een compleet product, kijk dan op de website van HDI. Vraag om aanvullende informatie, advies of een passende aanbieding.

Bekijk hier de website van HDI

X