PVC Materialen


Voor iedere toepassing het juiste PVC materiaal

Gebruik

Brandcertificaat

Bedrukking

Met vernis

PVC

Het materiaal voor een stevig en duurzaam product

PVC is een scherp geprijsde en gemakkelijke kunststof om mee te werken. Het is een van de verschillende materiaalsoorten die je kunt vinden in het ruime assortiment van Piet Hoevenaars Sign Industries. Deze kunststof wordt gebruikt in verschillende producten. Denk dan aan spandoeken, banners, speakerdoeken en tennisdoeken. Wij hebben verschillende PVC-doeken in ons assortiment opgenomen. Denk dan aan Frontlit, Mesh en Airtex. Een Frontlit PVC-doek is een brandwerend doek dat zowel geschikt is voor binnen als voor buitengebruik. Mesh PVC-doeken zijn ideaal voor als jouw doek bestand moet zijn tegen grote windbelastingen. Het doek is voorzien van fijne gaatjes, waardoor hier wind doorheen kan gaan. De druk op het doek is dus een stuk lager als bij bijvoorbeeld Frontlit PVC-doeken. Airtex PVC is ideaal als je op zoek bent naar naadloos aansluitend behang.

Het productieproces van PVC banners bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Als je een PVC-doek bij ons besteld, gaan wij eerst de doeken bedrukken. Met onze printers kunnen wij banners met haarscherpe printen voor jou produceren. De duurzame inkten die wij gebruiken gaan bij buitengebruik circa 2 jaar lang mee. De levensduur kan bij sommige materialen verlengd worden met het gebruik van Clearcoat vernis tot wel 5 jaar. Nadat wij jouw doek hebben geprint zullen wij jouw spandoeken gaan afwerken. Je kan onder andere kiezen om jouw doek te laten voorzien van ringen, een platte pees, keders of om jouw doek te laten omzomen.

Bestel jouw PVC producten bij Piet Hoevenaars Sign Industries

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kan je jouw doeken & banners naast PVC ook laten maken van verschillende andere materialen. Mocht je vragen hebben over de toepassingen van onze materialen voor jouw printmedia, neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel vandaag nog jouw PVC printmedia producten bij Piet Hoevenaars Sign Industries!

X