Stalenmap

Als je vaak met jouw klanten rond te tafel zit om te praten over verschillende printen, denk er dan eens aan om een stalenmap van ons aan te schaffen. In deze stalenmap zitten voorbeelden van ieder materiaal dat wij aanbieden, zodat jouw klant deze kan zien en voelen. Zo kunnen zij hun gewenste materiaal uitkiezen, waarna jij dit bij ons kan bestellen. Met zo’n stalenmap geef je meteen een mooi visitekaartje af richting jouw klant. Het is zelfs mogelijk om je eigen gepersonaliseerde stalenmap te maken. Lever ons een ontwerp aan en wij van Piet Hoevenaars Sign Industries zorgen er dan voor dat jij jouw stalenmap binnenkrijgt. Deze zal voorzien zijn van alle materialen en benodigde informatie.

Verschillende soorten materialen in onze stalenmap

Zoals gezegd kan je met onze stalenmap alle materialen die wij leveren aan je klant laten zien. Enkele van onze populaire materialen, die ook in de stalenmap terug te vinden zijn, zijn:

Airtex is een PVC-doek dat zowel voor binnen als voor buiten kan worden gebruikt. Als je opzoek bent naar een behang wat eenvoudig is aan te brengen, dan is Airtex wat je wil gebruiken. Je kunt er de mooiste prints op printen, het is scheur- en krasvast en stoot ook water af. Polymesh daarentegen is gemaakt van polyester. Polymesh is een vlaggendoek dat is voorzien van kleine ovale gaatjes. Dit materiaal is te gebruiken voor alle soorten vlaggen, banieren en beachflags. Het is binnen te gebruiken omdat het brandwerend is, maar ook buiten heeft Polymesh een duurzaamheid van 1 tot 2 jaar.

Frontlit is ook een PVC-materiaal en wordt gebruikt voor de meeste spandoeken die wij maken. Bij buitengebruik heeft Frontlit een levensduur van 2 jaar, tenzij je een clearcoat gebruikt. Dan kan een spandoek maarliefst 5 jaar meegaan. Laat frontlit zien in onze stalenmap en jouw klant is verkocht!

Piet Hoevenaars staat voor service

Wij zijn een echt familiebedrijf en bij ons voel jij je nog echt een klant en geen nummertje. Een gepersonaliseerd stalenboek is dan ook een goede service richting jou! Heb je eventueel nog vragen over onze stalenmap of iets anders, neem dan contact met ons op!

X