Materialen

Je bent op zoek naar een specifiek materiaal, of je weet niet precies welk materiaal je moet gebruiken voor de toepassing die je in gedachten hebt? Bij Piet Hoevenaars Sign Industries hebben we niet alleen superveel materialen op voorraad, maar ook alle kennis over die materialen in huis! Wij gebruiken alleen A kwaliteitsmaterialen in elk gewenst formaat voor een zeer scherpe prijs. Vertrouw op onze tientallen jaren ervaring, we kennen elk materiaal van haver tot gort. Laten we samen de beste producten samenstellen, zodat je zeker indruk maakt!

Onze verschillende materiaalgroepen

PVC

PVC
PVC is superveelzijdig, te verkrijgen in alle soorten en maten. Geschikt om spandoeken van te maken, maar ook banieren en dubbelzijdige doeken.

Textiel

Textiel
Textiel is lichtgewicht, geschikt voor veel toepassingen en ziet er luxe uit in combinatie met onze heldere full colour prints.

Zelfklevend

Zelfklevend
Zelfklevende materialen om voertuigen, ramen, muren en zelfs vloeren te beplakken. Van wrap tot kleine sticker, wij kunnen het!

Interieur

Interieur
Interieur materialen zorgen ervoor dat je een interieur precies de look en feel kunt geven die jij in gedachten hebt, al dan niet voorzien van print.

Panelen

Panelen
Panelen zijn de blikvanger langs het veld, op het podium of aan de gevel. Geschikt voor kort promotioneel gebruik, of voor een jarenlange blikvanger.

Overige

Overig
Overige materialen, omdat niet alles in een hokje te vangen is.

Materialen maken de print!

Het mooiste van het mooiste maken lukt alleen met de beste materialen

Als toonaangevend bedrijf in de branche staan we garant voor de beste kwaliteit materialen. Welk materiaal je ook kiest, wij hebben de beste A-kwaliteit in huis. Bovendien beschikt ons machinepark over de modernste printers om jouw materialen te voorzien van een full colour print. Zelfs witprint is mogelijk, dus daag ons gerust uit. Wij weten precies welk materiaal bij welke toepassing het beste uit de verf komt. Als je wilt overleggen over de toepassingen of mogelijkheden van bepaalde materialen staan wij natuurlijk voor je klaar met het juiste advies. We doen dit al 35 jaar, we weten precies wat de juiste keuzes zijn.

Ook voor het bevestigingsmateriaal

Uiteraard leveren we niet alleen materialen die geprint kunnen worden, maar helpen we je ook verder met bevestigingsmaterialen hiervoor en andere accessoires. Dat is de service die je van ons mag verwachten!