Panelen

Bij Piet Hoevenaars weten we dat een reclamebord een onmisbaar element is voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten. Of het nu gaat om een winkel, een evenement of een bedrijfspand, een goed ontworpen reclamebord trekt de aandacht en communiceert effectief de boodschap en het merk van je klant.

Alle Panelen

Reclameborden voor wederverkoop

In de wereld van buitenreclame is het essentieel om op te vallen en tegelijkertijd de essentie van je merk over te brengen. Reclame panelen of borden voor buiten zijn hier perfect voor geschikt. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en dankzij onze maatwerk mogelijkheden kunnen ze volledig naar de wensen van jouw klant worden vormgegeven. 

Verschillende soorten reclame panelen

Wij bieden diverse soorten reclame panelen die elk hun eigen voordelen hebben:

  • Standaard reclameborden: Paneelborden zijn ideaal voor algemene reclamedoeleinden en kunnen op maat gemaakt worden om aan de specifieke behoeften van jouw klanten te voldoen.
  • Magnetische oplossingen: Panelen met magnetische oplossingen zijn perfect voor tijdelijke promoties of wisselende boodschappen, omdat ze gemakkelijk te vervangen zijn.
  • Diverse producten: Bij diverse producten kan je denken aan Freesletters, lichtbakplaten en makelaarsborden.
  • Accessoires: De juiste accessoires kunnen je reclame paneel nog effectiever maken.

Voordelen van een reclame paneel voor buiten

Bij het overwegen van reclamestrategieën is het plaatsen van een reclamepaneel in de buitenruimte een tactiek die veel voordelen voor je klanten met zich meebrengt. 

  • Doelgericht Bereik: Een reclamebord buiten biedt de mogelijkheid om een specifieke doelgroep op strategische locaties te bereiken.

  • 24/7 Zichtbaarheid: De constante blootstelling zorgt voor langdurige merkherkenning, ongeacht het tijdstip van de dag.

  • Creatieve mogelijkheden: Het biedt een groot canvas voor aantrekkelijke visuele elementen en pakkende boodschappen.

  • Lokale Verankering: Het versterkt de band met de lokale gemeenschap, wat vooral voor lokale bedrijven erg waardevol is.

  • Seizoensgebonden Aanpassingen: Duurzaamheid en flexibiliteit maken snelle aanpassingen mogelijk aan veranderende behoeften en seizoensgebonden trends.

Piet Hoevenaars, Jouw partner in reclame panelen

Wij begrijpen het belang van effectieve buitenreclame. Met onze ervaring en uitgebreide assortiment helpen we je graag bij het vinden van het perfecte reclame paneel voor jouw klant. Ons team staat klaar om je te voorzien van advies en om met je mee te denken in de juiste oplossing voor jouw klanten. Vraag een account aan bij Piet Hoevenaars en ontvang toegang tot een breed assortiment aan panelen, doeken, printwerk oplossingen en meer!