Panelen


Rechstreeks geprint & Geplakt met zelfklevende folie

Panelen

Wij bij Piet Hoevenaars Signing Industries verkopen panelen die je voor vele doeleinden kan gebruiken. Deze panelen maken we in ieder door jou gewenste maat voor een scherpe prijs. Sta je bijvoorbeeld op een beurs en zoek je een mooie achtergrond voor je stand? De panelen die wij maken zijn van hoge kwaliteit en daarom een echt visite kaartje voor jouw bedrijf! Door de meest moderne printers die wij gebuiken voor de full colour prints zijn de panelen een lust voor het oog.

Panelen van verschillende materialen

Als je overgaat tot de aanschaf van een of meerdere panelen bij ons, heb je de keuze uit een uiteenlopende selectie aan materialen, namelijk:

  • PVC schuimplaat (3, 5 of 10 milimeter)
  • Dibond (3mm)
  • Kanaalplaat (3,5 mm)
  • Honingraat (3mm)
  • Magneetfolie (0,5 mm)
  • Magneetplaat (0,85 mm)
  • Trespa (6mm)

Bij sommige materialen, zoals bij de PVC schuimplaten, heb je de mogelijkheid om de platen te beplakken of de print rechtstreeks op de plaat te drukken. Bij andere kan er alleen direct op de paneren worden geprint. De beplakking van de panelen gebeurt met Avery MPI 2000. Dit kan eventueel voorzien worden van een beschermende vernis, hierdoor wordt de standaard garantie van de kleur van de panelen verlengt tot 5 jaar (afhankelijk van de toepassing). Daarnaast is er vaak ook de mogelijkheid om de panelen enkel- of dubbelzijdig te bedrukken.

Online panelen bestellen bij Piet Hoevenaars

Als je panelen bij Piet Hoevenaars besteld weet je zeker dat er kwaliteit wordt geleverd. Ook is het zo dat wij staan voor echte service. Onze DTP afdeling denkt nog met u mee en dit geheel kostenloos. Dit betekent dus geen extra kosten achteraf.

Naast panelen kan je bij ons ook terecht voor ander promotiemateriaal waardoor jij de marketing van jouw bedrijf een impuls kan geven. Denk hierbij aan doeken en banners, vlaggen en posters. Met het gebruik van deze middelen zullen jouw marketing uitingen worden gezien door honderden mensen, iets wat alleen maar positief kan uitpakken.

X