Zipperwall

Bij Piet Hoevenaars kunnen we voorstellen dat jouw klant regelmatig deelneemt aan beurzen, evenementen of seminars, en daarom presenteren wij met trots onze Zipperwalls. Deze veelzijdige wanden zijn de goede keuze als aanvulling op elke presentatie, en ze bieden jouw klant de mogelijkheid om overal moeiteloos een complete stand op te bouwen.

Alle Zipperwall

Zipperwalls met optimaal gebruiksgemak

Onze Zipperwalls zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Of het nu gaat om een drukke beursvloer, een bedrijfsevenement of een seminar, met onze Zipperwalls kan jouw klant snel en efficiënt een professionele presentatie neerzetten. Geen gedoe met ingewikkelde opbouwprocedures, maar een soepele en stressvrije ervaring.

Onze varianten Zipperwalls

Bij Piet Hoevenaars bieden we Zipperwalls aan in verschillende uitvoeringen, zodat jouw klant altijd de perfecte match vindt voor zijn specifieke behoeften. Ontdek onze diverse varianten:

  1. Straight (Recht): Een strakke en moderne uitstraling die perfect is voor het presenteren van grafische elementen en boodschappen.

  2. Curved (Gebogen): Voeg een dynamisch element toe aan de presentatie met de gebogen variant, waardoor de stand visueel aantrekkelijker wordt.

  3. Tall (Smal): Deze slanke variant is ideaal als alternatief voor een textielframe of Rollup banner. Het biedt flexibiliteit in presentatiestijl en is geschikt voor verschillende ruimtes.

Zipperwalls bij Piet Hoevenaars

Heeft jouw klant specifieke vragen over bepaalde uitvoeringen of twijfelt hij over de juiste keuze? Onze klantenservice staat klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de perfecte Zipperwall voor zijn unieke behoeften.

Kies voor Piet Hoevenaars Zipperwalls en geef jouw klant de mogelijkheid om op elke locatie een onvergetelijke indruk achter te laten. Ontdek de veelzijdigheid van onze Zipperwalls en zet de eerste stap naar een succesvolle presentatie op beurzen, evenementen en seminars. Bestel vandaag nog en laat jouw klant stralen tijdens zijn evenement!