Lichtbaksticker

Is jouw klant op zoek naar een sticker voor op een lichtbak? Maak dan gebruik van onze lichtbakstickers. Deze stickers worden geproduceerd op de Avery MPI 2150. Dit is een polymeer vinyl met een levensduur van zeker 5 jaar voor buiten toepassingen. 

Doordat de Avery MPI 2150 een translucent folie is, wordt het licht mooi verdeeld waardoor er een perfect uitlichting ontstaan.

De lichtbakstickers zijn leverbaar in ieder gewenst formaat en iedere gewenste vorm. De folie heeft een maximale printbreedte van 135 cm. Hou daar dus rekening mee bij het opmaken en bestellen van jouw sticker.

Zelf Lichtbaksticker samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Wat is de levensduur van een lichtbaksticker?

Doordat de lichtbakstickers geproduceerd worden op een polymeer Avery MPI 2150 folie is de levensduur minimaal 5 jaar voor outdoor toepassingen. Door de samenstelling zal de folie ook niet krimpen en eventueel los komen.

Wordt de print van mijn lichtbaksticker flets wanneer de lichtbak aan staat?

Dat zeker niet. Doordat de sticker translucent is, zal het licht mooi verspreid worden. Hierdoor komt er niet teveel licht tegen de print, waardoor deze vol van kleur is en een sterk contrast zal hebben.

Welke inkten worden gebruikt voor de lichtbakstickers?

De lichtbakstickers worden geproduceerd op printers van Epson. Deze machines maken gebruik van Eco Solvent inkten. Deze inkten hebben een lange levensduur en hebben een groot kleurbereik.