Overige displays

Naast popup wanden, zipperwalls en beurswanden heeft Piet Hoevenaars Sign Industries ook een breed aanbod aan standaard presentatiemiddelen.

Deze producten zijn leverbaar in standaard formaten en uitvoeringen. Zoals alle andere producten zijn deze displays leverbaar in de huisstijl van jouw klant.

Ben jij op zoek naar een product wat wij niet aanbieden? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wij bieden een uitgebreid assortiment displays

  • Jumbo bannerframe: Voor grote buitenreclame en perfect voor evenementen, beurzen of als blikvanger voor het bedrijf van je klant.
  • Skytubes: Creëert dynamische beweging en trekt de aandacht op elke locatie.
  • L-Banner: Een klassieke en elegante manier om de boodschap van je klant over te brengen, ideaal voor beurzen, presentaties of in winkels.
  • Mobiele Vlaggenmast display: Vergroot de zichtbaarheid van je klant zijn merk met deze eenvoudig te verplaatsen en op te zetten vlaggenmasten.
  • Wijnkist: Biedt een uniek cadeau aan jouw klant met onze stijlvolle en op maat gemaakte wijnkisten.
  • X-banner: Flexibel, lichtgewicht en makkelijk op te zetten, de X-Banner is een uitstekende keuze voor snelle en effectieve presentaties.

Volledig personaliseerbaar voor jouw klant

Zoals bij alle producten die je bij Piet Hoevenaars kan vinden, zijn ook deze displays volledig aan te passen aan de huisstijl en wensen van je klant. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze die past bij de behoeften van je klant.

Waarom kiezen voor displays van Piet Hoevenaars?

Bij Piet Hoevenaars staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze displays zijn gemaakt van duurzame materialen en met de grootste zorg, zodat ze niet alleen een professionele uitstraling bieden, maar ook bestand zijn tegen de uitdagingen van diverse evenementen en omgevingen.

Daarnaast biedt Piet Hoevenaars de mogelijkheid om producten met een white label direct naar je klant te verzenden. Laat je klanten vandaag nog profiteren van onze topkwaliteit displays en zorg ervoor dat ze op elk evenement opvallen.

Vindt je niet wat je zoekt?

We bieden een breed assortiment aan displays aan, maar mocht je een specifiek product nodig hebben dat niet in ons aanbod voorkomt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wij zijn altijd bereid om te kijken hoe we aan specifieke behoeften kunnen voldoen om de perfecte oplossing voor jouw klant te vinden.