Asfalt stickers

Is jouw klant op zoek naar een communicatiemiddel voor op asfalt, straatwerk en tegels? Maak dan gebruik van onze asfaltstickers. De asfaltstickers zijn leverbaar vanaf één exemplaar en in ieder gewenst formaat. 

 

Jouw klant heeft de keuze uit een materiaal voor tijdelijke toepassing, tot ongeveer 3 maanden, of een materiaal voor de langere termijn van ongeveer 12 maanden.

 

Voor de tijdelijke variant wordt gewerkt met onze High Gripp folie. Deze wordt voorzien van een vloerlaminaat.

De asfaltstickers voor de lange termijn toepassing zijn voorzien van een gestructureerde aluminium laag en high tack lijmlaag.

 

Onze asfaltstickers zijn voorzien van een B1 brandcertificering en anti-slip certificering. Op deze manier zijn de stickers zonder problemen als vloersticker in te zetten.

Zelf Asfalt stickers samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan ik mijn asfaltsticker contour laten snijden?

Dat is zeker mogelijk. Let wel op met scherpe vormen en dunne lijnen. De stickers hebben dan weinig oppervlak waarmee deze hechten op de ondergrond. De kans dat de sticker los laat is dan groter.

 

Kan ik mijn asfaltsticker aanbrengen op een koude of vochtige ondergrond?

Dat raden we af. De montage temperatuur zou minimaal 10 graden moeten zijn. Daarnaast moet de ondergrond droog en stofvrij zijn. Dit om een goede hechting en levensduur te garanderen.