Frames

Piet Hoevenaars heeft een uitgebreid assortiment frames die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze frames worden geheel op maat gemaakt in onze eigen zagerij en zijn eenvoudig te monteren. Hierdoor zijn ze perfect voor tijdelijke of langdurige montages. 

Alle frames zijn leverbaar vanaf één exemplaar en in ieder gewenst formaat. Jij kan jouw klant dus maatwerk bieden.

Frames in ieder gewenst formaat, leverbaar vanaf één exemplaar.

Verschillende Types Spandoek Frames

Maatwerk Frames en Accessoires

Bij Piet Hoevenaars begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan voor de frames van jouw klanten. Of je nu een klein of groot frame nodig hebt, voor binnen of buiten, wij kunnen het voor je realiseren. Ook voor accessoires zoals voeten, ophangsystemen en verlichting kun je bij Piet Hoevenaars terecht.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze frames zijn niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en om de spandoeken van jouw klant optimaal te presenteren.

Piet Hoevenaars is de partner voor wederverkopers die op zoek zijn naar kwalitatieve spandoek frames. Als wederverkoper kun je bij ons rekenen op producten die jouw klanten tevreden stellen en jouw aanbod versterken. Neem contact met ons op of vraag een account aan en ontdek ons assortiment en de mogelijkheden voor maatwerk.