Ons assortiment

Geen materialen gevonden op de huidige selectie

Frames

Als je opzoek bent naar een van de verschillende frames die beschikbaar zijn, voor bijvoorbeeld je bedrijfslogo of marketinguitingen, dan ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal verscheidende frames die allemaal op velerlei manieren gebruikt kunnen worden. Met het gebruik van een of meerdere van onze frames, die er voor zorgen dat jouw reclame op een luxe manier wordt getoond, komt jouw bedrijf in een positief daglicht te staan! Met het juiste design en de goede plaatsing kan jij er voor zorgen dat massa’s mensen deze frames zien.

Verschillende soorten frames en toebehoren

Zoals aangegeven zijn er vele soorten frames die allemaal hun eigen toepassing en uitstraling hebben. De frames die wij van Piet Hoevenaars verkopen zijn:

Ons cubeframe heeft eindeloze mogelijkheden. Deze kan staand gebruikt worden, maar ook worden opgehangen. Bij dit frame is het belangrijk dat je een ‘doek met platte pees’ meebesteld. Het LED frame is uitzonderlijk mooi en zal iedere uiting op een prachtige manier uitdragen. Dit frame heeft een diepte van 6 centimeter en is, zoals de naam het al zegt, voorzien van LED verlichting. Een andere uit ons frames assortiment is de textielframe. De perfecte oplossing voor fraaiheid en gemak.

Daarnaast hebben wij ook nog gevelframes en zelfstaande buizenframes. Deze zijn ideaal voor buiten. Met een gevelframe voorzie jij jouw gebouw van een doek met daarop jouw boodschap. Dit frame is in ieder gewenst formaat verkrijgbaar. Het zelfstaande buizenframe is perfect te gebruiken voor buiten, langs de weg bijvoorbeeld. Iedere voorbijganger zal jouw reclame kunnen zien. Deze zijn vanaf 220 x 220 cm tot wel 520 x 420 te bestellen! Bij ons krijg je nog échte service, we kunnen je zelfs helpen met het plaatsen van dit frame!

Bestel jouw nieuwe frame makkelijk online

Een van de frames bestellen bij Piet Hoevenaars Sign Industries is gemakkelijk en snel. Log in op onze website en kies in verschillende stappen jouw voorkeuren. Heb je hulp nodig bij je keuze, neem dan zeker contact met ons op.

X