Wandbekleding

Is jouw klant op zoek naar een tijdelijke of permanente communicatie op de muur? Maak dan gebruikt van onze wandbekleding en maak van iedere ruimte een eye-catcher.

 

Met onze wandbekleding kleedt jouw klant zijn interieur of stand sfeervol en professioneel aan. 

 

Is jouw klant op zoek naar een permanente naadloze wandbekleding? Maak dan gebruik van de Airtex met grijze backing. Dit is een naadloos behang wat tot 500 cm hoogte en 45 meter lengte naadloos geproduceerd kan worden. 

 

Is jouw klant op zoek naar een wandbekleding die gemakkelijker of in banen aan te brengen is? Maak dan gebruik van de Gekko-Tex of ons Wall-Art behang. Deze materialen zijn in banen aan te brengen wat voor sommige toepassingen gemakkelijker zal zijn.

 

Voor alle materialen geldt dat deze een matte uitstraling met lichte structuur hebben.

Zelf Wandbekleding samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan ik Airtex aanbrengen op iedere ondergrond?

Airtex kan aangebracht worden op iedere vlakke of licht gestructureerde ondergrond behalve staal. 

Hierdoor kan je Airtex dus ook verwerken op deuren, waardoor de visual, zonder kleurverschil, een complete wand met deuren kan bedekken.

 

Zorg er wel altijd voor dat jij de juiste behanglijm kiest. Voor zuigende ondergronden zoals stucwerk neem je de Vescom 2000. Voor niet-zuigende ondergronden zoals gelakt hout neem je de Vescom 3000.

 

Kan Airtex verwijderd worden?

Airtex kan verwijderd worden. Let wel op dat de mogelijkheid bestaat dat je de ondergrond beschadigd. Dit is zeker het geval bij stucwerk. 

Mocht jouw klant regelmatig van visual willen wisselen, stel dan de Gekko-Tex of een textielframe voor. Deze producten zijn gemakkelijk te wisselen.