Displays

Met displays trek je efficiënt en gemakkelijk de aandacht

Displays worden steeds vaker gebruikt door verschillende partijen om efficiënt een marketinggedachte over te brengen. Ze worden gebruikt voor veel doeleinden zoals bij lezingen voor grote publieke, productpresentaties, bij stands op beurzen, in of voor jouw winkel of langs drukbezochte punten. Bovendien zijn alle displays gemakkelijk te installeren, waardoor je zeer efficiënt te werk kunt gaan.

Het aanbod aan displays van Piet Hoevenaars Sign Industries

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries kun je terecht voor verschillende displays. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen, denk dan aan:

Al onze displays zijn beschikbaar in allerlei verschillende formaten. Van klein tot groot, bij Piet Hoevenaars Sign Industries bent u aan het juiste adres. Het begint bij het kiezen van het juiste doek. Na het kiezen van het juiste doek uploadt je een print voor op een van jouw displays. Heb je hier hulp bij nodig gebruik dan onze ontwerp hulp. Dit doek bedrukken wij vervolgens met behulp van onze digitale state of the art printers. Deze printers kunnen spandoeken printen die tot wel 5 meter breed zijn. Ook voor diverse lichtbak posters ben je bij ons aan het juiste adres.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij ons kunnen specialiseren op het gebied van de productie van banners en displays. Hierdoor kunnen wij elk gewenst formaat voor jou produceren. Dit doen wij bovendien helemaal zelf in onze eigen printfaciliteit die de grootste productiecapaciteit van de gehele Benelux heeft. Bovendien kunnen wij ook alle toebehoren leveren die jij nodig hebt om jouw doeken & banners veilig te installeren.

Bestel jouw displays gemakkelijk online

Jouw displays en andere printmedia bestel je eenvoudig online via ons portaal. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk efficiënt jouw gedachte over kan brengen op de mensen die jouw displays zullen zien. Mocht je vragen hebben over een van onze producten, stel deze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag als het gaat om efficiënt jouw marketinggedachte over te brengen. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je voor reclamemateriaal aan het juiste adres!

X