Displays

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft een breed assortiment aan displays. Of het nu gaat om een beurswand, textielframe of zipperwall; jouw klant komt op ieder event professioneel voor de dag. 

Voor al onze displays geldt dat deze leverbaar zijn vanaf één exemplaar en volledig te personaliseren zijn in de huisstijl van jouw klant. Is jouw klant op zoek naar een nieuw beeld of een nieuw boodschap? Bestel dan gemakkelijk een losse visual voor het bestande frame of display.

Zorg voor pakkende communicatie met een display!

Het printen van een display is een uitstekende manier om de zichtbaarheid van een merk te vergroten. Onze displays zijn veelzijdig en kunnen worden ingezet op beurzen, in winkels of tijdens evenementen. Het bedrukken van displays met een eigen ontwerp of logo zorgt ervoor dat het merk van jouw klant opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij potentiële klanten. Bij Piet Hoevenaars Sign Industries begrijpen we het belang van kwalitatieve displays die de boodschap van jouw klant helder overbrengen. Wij bieden een breed assortiment aan displays die volledig te personaliseren zijn in de huisstijl van jouw klant. 

De displays zijn leverbaar in diverse standaard formaten en uitvoeringen.

Kies Jouw Perfecte Display

Personaliseer Jouw Display

Het personaliseren van je display is eenvoudig. Kies uit verschillende materialen en formaten om de perfecte match voor het merk van jouw klant te vinden. De displays van Piet Hoevenaars zijn niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk in gebruik en transport.

Kies Voor de Hoogste Kwaliteit Displays

Onze displays zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met de grootste zorg geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen de aandacht trekken, maar ook duurzaam en langdurig inzetbaar zijn.

Piet Hoevenaars Sign Industries staat bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend aan wederverkopers, waardoor we samen met jou kunnen zorgen voor een professionele uitstraling van jouw klanten. Onze displays zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om een merk of boodschap te promoten. Neem contact met ons op of vraag een account aan en ontdek hoe we jouw display kunnen bedrukken om jouw zakelijke doelen te behalen.