Zelfklevende folie


Raamstickers, autostickers, folie op rol & One way vision folie

Zelfklevende Folie

Breng effectief jouw marketinggedachte over

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries hebben we een breed scala aan zelfklevende folies voor onder andere het plakken op voertuigen, ramen en panelen. Hiermee kun je de gewenste boodschap overbrengen aan voorbijgangers. Zelfklevende folie laten maken was nog nooit zo makkelijk geweest als bij Piet Hoevenaars Sign Industries.

Het aanbod aan zelfklevende folie van Piet Hoevenaars Sign Industries

Wij werken met topmerken als Avery en 3M in diverse kwaliteiten. Variërend van een promotionele zelfklevende folie voor toepassingen met een korte termijn tot materialen met een gegarandeerde levensduur van meer dan 9 jaar. Wij voorzien deze zelfklevende folie dan van flexibele coating of laminaat voor de verlenging van de levensduur, de kleurechtheid en ter bescherming van de zelfklevende folie tegen mechanische beschadiging.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste zelfklevende folie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij geven je graag advies op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander de juiste zelfklevende folie voor de juiste toepassing te kiezen.

Als je kiest voor de afwerking schoongesneden, dan krijg je de afbeelding precies op maat gesneden. Kies je voor de afwerking op rol, dan krijg je een rol zelfklevende folie waar je zelf het bestand uit kunt snijden. Contoursnijden behoort ook tot de afwerkingsmogelijkheden. Indien je hiervoor kiest, beoordelen wij eerst jouw bestand. Wil je kiezen voor contoursnijden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar ander promotiemateriaal zoals doeken & banners of beachflags? Bekijk ons assortiment.

Piet Hoevenaars Sign Industries heeft al ruim 30 jaar lang ervaring op het gebied van digitaal printwerk. Hierdoor hebben wij voor elke gewenste situatie de juiste oplossing voor jou. Als het gaat om het laten maken van zelfklevende folie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan printmedia. Al ons zelfklevende folie produceren wij geheel zelf in de grootste digitale printfaciliteit in de Benelux.

Jouw zelfklevende folie bestel je gemakkelijk online

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries ben je aan het juiste adres als je zelfklevende folie nodig heeft voor welke situatie dan ook. Mocht je vragen hebben over ons zelfklevende folie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

X