Specifieke toepassing

Binnen deze categorie worden doeken aangeboden voor specifieke toepassingen. 

Voor iedere toepassing hebben wij het juiste aanbod voor jouw klant. Hierdoor maak jij altijd de juiste keuze en maken we van ieder project een succes!

Heb jij toch nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice.

Alle Specifieke toepassing

Wij maken alle soorten kwaliteitsspandoeken, ook voor specifieke toepassingen. Elk formaat voor een zeer scherpe prijs. Kies voor snel en gemakkelijk.

Doeken voor specifieke toepassingen voor wederverkoop

Bij Piet Hoevenaars vind je een breed scala aan doeken met specifieke toepassingen, zodat jij altijd een passend doek kan vinden voor jouw klant. Of het nu gaat om een professionele beurspresentatie, een sportevenement of een bouwproject. Doeken met een specifieke toepassing zijn essentieel voor het creeren van de juiste uitstraling en functionaliteit bij diverse gelegenheden. In ons assortiment vind je een breed scala aan doeken die specifiek ontworpen zijn voor verschillende toepassingen. Elk doek is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Van een backdrop doek tot een tennisdoek, je vindt het bij Piet Hoevenaars. Heb je vragen over onze doeken of het aanleveren van ontwerpen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Alle specifieke toepassingen

Bij Piet Hoevenaars hebben we verschillende doeken voor specifieke toepassingen:

  • Backdrop doek: Een backdrop doek is een onmisbaar element voor fotografie, theaterproducties of als achtergrond bij evenementen. Het biedt een egale en professionele uitstraling die de aandacht trekt voor jouw klant.
  • Beursbanner: De beursbanner is een product waarmee de stand of winkel van jouw klant zal opvallen en de aandacht zal trekken. Door de tunnels is de banner eenvoudig op te hangen.
  • Lichtbakdoek: Een lichtbakdoek zorgt ervoor dat de boodschap van jouw klant ook in het donker goed zichtbaar is. Het translucent/doorschijnende materiaal verspreidt het licht gelijkmatig voor een heldere en opvallende presentatie. De doeken zijn ideaal voor lichtreclame langs de snelweg of aan de gevel.
  • Speakerdoek: Speakerdoek is speciaal ontworpen om geluid door te laten terwijl het tegelijkertijd een visueel aantrekkelijke bedekking biedt. Ideaal voor evenementen.
  • Steigerdoek: Steigerdoek wordt gebruikt om steigers en bouwplaatsen te bekleden. Het is winddoorlatend en biedt een veilige en nette uitstraling, terwijl het ook ruimte biedt voor reclame.
  • Tennisdoek: Een tennisdoek is perfect voor het afschermen van tennisbanen. Het biedt privacy voor spelers en kan tevens dienen als windvanger en je kan deze ook nog laten printen met de specifieke boodschap van jouw klant. Wij printen tennisdoeken geheel naar wens met een witte of zwarte opdruk.

Bestel doeken voor specifieke toepasingen bij Piet Hoevenaars

Onze doeken zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze kunnen worden voorzien van elke gewenste opdruk, waardoor ze een verlengstuk worden van het merk of de boodschap van jouw klant. Of het nu gaat om een strakke en professionele look voor het bedrijf van je klant of een levendige en kleurrijke uitstraling voor een evenement, wij leveren het doek dat past bij de wensen van jouw klant. Piet Hoevenaars verkoopt uitsluitend aan wederverkopers, daarom kunnen wij jou de beste prijzen bieden. Maak vandaag nog een account aan en bestel doeken voor specifieke toepassingen bij Piet Hoevenaars.