Textielframes

Bij Piet Hoevenaars bieden we hoogwaardige textielframes op maat geschikt voor elk evenement, winkel of kantoor. Onze frames worden geheel op maat gemaakt in onze eigen zagerij waardoor jouw klant altijd professioneel voor de dag komt.

Textielframes printen

Onze textielframes zijn de ideale keuze voor iedereen die zoekt naar flexibele en stijlvolle display oplossingen. De frames zijn licht van gewicht, gemakkelijk te installeren en de boodschap kan eenvoudig worden vervangen. Dit maakt het voor je klant eenvoudig om een boodschap seizoensgebonden te updaten of aan te passen. Onze textielframes komen in verschillende formaten en stijlen, van verrijdbare tot vrijstaande opties, en zijn perfect voor het creëren van een professionele uitstraling.

LED frames printen

Verhoog de visuele impact met onze LED frames. Deze frames integreren naadloos energiezuinige LED-verlichting, die elk ontwerp verlicht en ervoor zorgt dat de boodschap van jouw klant zelfs in minder verlichte omgevingen opvalt. LED frames zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die ernaar streven om hun merk te laten opvallen op beurzen, in retail settings of tijdens speciale evenementen. Ze bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht maar zijn ook duurzaam en energiezuinig.

Waarom kiezen voor onze textielframes en LED frames?

  • Aanpasbaarheid: Snelle en eenvoudige wisseling van de prints zorgt voor een veelzijdig gebruik.
  • Kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen frequent gebruik.
  • Eenvoudige montage: Beide types frames zijn ontworpen voor snelle opzet en demontage, wat tijd bespaart tijdens evenementen of in commerciële ruimtes.
  • Visuele impact: Met de toevoeging van LED-verlichting wordt elk ontwerp benadrukt en wordt het bericht van jouw klant versterkt.

Bij Piet Hoevenaars verkopen we uitsluitend aan wederverkopers, waardoor je kunt profiteren van competitieve prijzen en producten die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een eenmalig evenement of voor een permanente installatie, onze textielframes en LED frames bieden de kwaliteit en flexibiliteit die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact op

Ben je klaar om jouw aanbod uit te breiden met onze veelzijdige en impactvolle textielframes en LED frames? Neem contact op met Piet Hoevenaars en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te voldoen aan de specifieke wensen en eisen van jouw klanten. Vraag vandaag nog een account aan en ervaar de voordelen!