Textielframe

Een textielframe is de perfecte aankleding voor het evenement, interieur of kantoorpand van jouw klant.

 

De textielframes zijn leverbaar in ieder gewenst formaat en in drie standaard kleuren; zilver, zwart en wit.

Daarnaast zijn de textielframes in te zetten voor wandmontage, vrijstaande toepassing en hangende toepassing. Hiervoor heb jij altijd een passende oplossing in huis voor jouw klant.

 

De textielframes worden optioneel geleverd met accessoires zoals voeten, koppelstukken en LED lampen.

Zelf Textielframe samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kies altijd voor de juiste doeksoort.

 

We bieden een breed aanbod aan doeksoorten aan, maar in de basis kan jij met de volgende 3 alle projecten tot een goed einde brengen:

 

  • Eco Display. Ons meest gebruikte doek voor in onverlichte textielframes. Eco Display is een matte polyester stof. Deze doeksoort is zowel geschikt voor wandmontage, vrijstaande en hangende frames. Het doek is niet blockout, waardoor het bij hangende en vrijstaande toepassingen wat licht door kan laten.
  • Blackback textielQua look en feel vergelijkbaar met de Eco Display. Echter is blackback textiel voorzien van een zwarte coating op de achterzijde. Hierdoor is dit materiaal uitermate geschikt voor toepassingen waar het geen licht door mag laten: Beurswanden, hangende frames en vrijstaande frames.
  • Samba Lighttex. Ons meest gebruikte lightbox textiel. Dit materiaal kan ingezet worden voor intern verlichte textielframes. Doordat we Samba 200% full colour ( double strike ) printen, heeft het mooie contrasten en diepe kleuren. Let op: gebruik de samba alleen in verlichte textielframes.