LET OP:

Verzendkosten worden ALTIJD berekend op basis van nacalculatie i.v.m. de verpakkingswijze en hoeveelheid. Dit doen we, omdat we je zending altijd zo voordelig mogelijk proberen te verzenden, en eventueel combineren met andere orders die je bij ons geplaatst hebt. Je kunt onze verzendkosten vinden in onze prijslijst.

Als je order bij ons binnenkomt, dan beoordelen wij die op haalbaarheid. Het kan dus zijn dat we je order cancelen vanwege een verkeerde materiaalkeuze, verkeerd gebruik van afwerking of een afwijkende uitvoering. Wij nemen hiervoor uiteraard contact met je op.

Levertijd:

 • De levertijd van standaard printwerk is normaal gesproken 5 werkdagen + 1 dag verzenden vanaf de datum waarop je opdracht bij ons binnen is én je drukklare bestanden door onze DTP-afdeling zijn ontvangen (via de webwinkel of via WeTransfer). Bij vooruitbetaling is de levertijd 5 werkdagen + 1 dag verzenden na ontvangst van je betaling of betaalbewijs.

 • Een opdracht kun je plaatsen via onze webshop. Natuurlijk kun je je order ook per e-mail sturen (info@piethoevenaars.nl), in dat geval worden er wel 25 Euro opstartkosten berekend. Verstuur je order(instructie) niet via WeTransfer of naar een ander e-mailadres, het kan zijn dat je order dan niet tijdig in behandeling wordt genomen.

 • Bij bepaalde materialen, zeer grote prints, grote aantallen prints, prints met een speciale afwerking en andere buitengewone opdrachten kan van de standaard levertijd worden afgeweken. Mochten er voor een kortere levertijd speciale diensten nodig zijn dan kan het zijn dat er (in overleg) meerkosten gerekend worden in verband met overwerk.

 • Over tijdszendingen en speciale leveringen overleggen wij graag eerst met je wat de mogelijkheden zijn. Neem daarvoor contact met ons op. 

Spoed en express:

 • We bieden een selectie van materialen en producten die we verwerken in een speciale spoedstroom, zodat je onze producten ook eerder in huis kunt hebben dan onze standaard levertijd van 5 werkdagen + 1 dag verzenden.

 • Deze bestellingen moeten dan geplaatst worden in onze webwinkel. Dit drukklare bestand moet dan voor 12.00 uur geüpload zijn om die dag verwerkt te worden.

 • Voor orders die op deze manier worden aangeleverd, vervallen de opstartkosten van 25 Euro. Indien er toch een bestandsaanpassing nodig is, volgt er overleg over de leverdatum, de opstartkosten zullen in dat geval wel doorberekend worden, net als de kosten voor de aanpassing.

 • We rekenen voor onze spoedstroom toeslagen per M2, die je kunt vinden in onze prijslijst.

 • Bij spoedopdrachten boven de 50 m2 altijd contact met ons opnemen, we zorgen er dan voor dat we goed voorbereid zijn op je opdracht.

Condities:

 • Onze prijzen zijn gebaseerd op vierkante meters, tenzij anders aangegeven.

 • Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten en BTW.

 • Voor elke opdracht rekenen wij 25 Euro opstartkosten, behalve bij bestelling via onze webwinkel, en het gebruik van onze editor.

 • Minimale afname: we houden per materiaal een minimale afnamehoeveelheid aan. Neem hiervoor contact met ons op.

 • De voorbeelden in onze monstermap kun je niet als kleurreferentie gebruiken. Als je contact met ons opneemt, kun je voor jouw opdracht een speciale kleurproef laten maken. Bestanden moeten worden aangeleverd volgens onze aanleverspecificaties.

 • De standaard levertijd is 5 werkdagen + 1 dag versturen bij aanlevering van een drukklaar bestand.
  Uitzonderingen hierop zijn bepaalde producten, materialen of formaten. Je kunt contact met ons opnemen om hiervoor een leverdatum af te spreken.

 • Over tijdszendingen en speciale leveringen overleggen wij graag eerst met je wat de mogelijkheden zijn.

 • Reclamaties ontvangen wij graag binnen 48 uur na levering, via een email met de omschrijving van de klacht en foto’s.

Aansprakelijkheid:

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de webshop van Piet Hoevenaars Sign Industries geven wij geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van deze webshop.

Piet Hoevenaars Sign Industries kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de webshop, de onmogelijkheid de webshop te gebruiken, uit de levering van diensten of het gebrek aan levering van diensten door Piet Hoevenaars Sign Industries.