Baniervlag

Wil jouw klant zijn winkelpand, bedrijfspand of evenement onder de aandacht brengen? Dan is een baniervlag een effectieve en mooie manier om dat te doen. 

Een baniervlag is een langwerpige vlag die aan de bovenzijde afgewerkt wordt met of zonder tunnel. Indien jouw vlaggenmast een banieruithouder heeft, wordt de baniervlag met tunnel afgewerkt.

Baniervlaggen zijn leverbaar in standaard formaten. Deze kan je tijden het samenstellen van jouw baniervlag gemakkelijk selecteren. Daarnaast zijn baniervlaggen op ieder gewenst formaat natuurlijk ook geen probleem.

De baniervlaggen worden gemaakt van Vlag 117 of Polymesh. Beide materialen zijn lichtgewicht en goed toe te passen als mastvlag.

Zelf Baniervlag samenstellen

Productinformatie

Vlag 117 of Polymesh.

Bij onze vlaggen bestaat de keuze tussen Vlag 117 en Polymesh. Beide materialen zijn PVC vrij en gemaakt van 100% polyester. Beide materialen worden ook voorzien van een Sublimatie print waardoor het materiaal soepel blijft.

Groot verschil is dat de Polymesh geperforeerd is. Daardoor is de windbelasting lager en gaat de vlag iets langer mee. Nadeel is dat jouw boodschap iets minder goed zichtbaar is dan op Vlag 117.

 

Bepaal zelf jouw afwerking.

Jouw klant kan de afwerking van zijn baniervlag zelf bepalen. De baniervlaggen kunnen met of zonder tunnel worden uitgevoerd. Daarnaast is er keuze in de kleur van de band en haken. Die kunnen we uitvoeren in wit of zwart.

 

Wat is de levensduur van mijn vlag?

Deze vraag komt vaak voor en heeft helaas geen standaard antwoord. De levensduur van jouw vlag is afhankelijk van weer en wind. Normaliter raden we aan om de vlaggen 1 of 2 keer per jaar te wisselen. 

 

Kan mijn vlag dubbelzijdig geprint worden?

Dat kan helaas niet. De vlaggen worden met een sublimatie print geproduceerd. De inkt heeft een doordruk van ongeveer 95%. Daardoor is de voorzijde leesbaar geprint en de achterzijde in spiegelbeeld. 

Een vlag produceren met bijvoorbeeld bannerdoek opaak is niet mogelijk. Dat materiaal is te zwaar en zal enorm snel kapot wapperen.