Lichtbakplaat

Is jouw klant op zoek naar een oplossing die opvalt in het donker? Maak dan gebruik van onze lichtbak platen. 

 

De lichtbakplaten worden geproduceerd van Opaal acrylaat. Dit acrylaat is melkwit. Hierdoor verdeeld het materiaal het licht goed, wat voor een egale uitlichting zorgt. 

 

De panelen zijn leverbaar in 3 mm dikte en 5 mm dikte.

 

Jouw klant heeft de keuze uit een rechtstreekse print of een lichtbakplaat voorzien van Avery MPI 2150 met laminaat.

 

De rechtstreekse print heeft outdoor een levensduur van ongeveer 3 jaar. De print op Avery MPI 2150 + laminaat heeft een levensduur van minimaal 5 jaar.

Zelf Lichtbakplaat samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan een lichtbakplaat in iedere gewenste vorm geleverd worden?

Dat is zeker mogelijk. Opaal Acrylaat kan zowel rechtstreeks geprint, als met folie, in iedere gewenste vorm gefreesd worden.

 

Welke dikte paneel moet ik gebruiken?

Dat is afhankelijk van het profiel of systeem waar de plaat in verwerkt wordt. Check dus altijd de opening van de rail of het systeem waar de plaat in wordt verwerkt.

 

Wordt de print van een lichtbakplaat niet flets ?

Dat zeker niet. De print wordt standaard in 200% FC ( Double strike geprint ). Dat zorgt ervoor dat de dagwaarde ( lichtbak uit ) iets donkerder is dan het aangeleverde bestand. De nachtwaarde ( lichtbak aan ) heeft op deze manier enorm volle kleuren en mooie contrasten.

 

Rechtstreeks geprint of folie met laminaat?

Gaat jouw klant de lichtbakplaat indoor gebruiken? Kies dan zonder problemen voor een rechtstreekse print. Indoor gaat dit onbeperkt mee.

Gaat jouw klant de lichtbakplaat outdoor gebruiken voor een langere termijn? Kies dan voor een paneel met folie en laminaat. Jouw klant heeft dan minimaal 5 jaar plezier van zijn of haar product.