Stickers

Stickers

Binnen ons aanbod aan stickers bieden we een breed assortiment aan zelfklevende materialen aan. Dit zijn onder andere vloerstickers, muurstickers en reflecterende stickers.

Voor al deze materialen geldt dat ze leverbaar zijn vanaf één exemplaar en in ieder gewenst formaat. 

De materialen worden voorzien van een full colour print in hoge kwaliteit en gelamineerd met bijpassende laminaten. Hierdoor bieden we altijd een product van topkwaliteit aan.

Stickers van topkwaliteit

Is jouw klant op zoek naar stickers voor een specifieke toepassing? Bij Piet Hoevenaars Sign Industries bieden we naast zelfklevende folies een uitgebreid assortiment aan custom stickers voor verschillende toepassingen. Ons aanbod varieert van vloerstickers en muurstickers tot reflecterende stickers, allemaal te vervaardigen met de meest kleurrijke en scherpe prints.

Een breed assortiment aan custom/maatwerk stickers

Binnen ons aanbod vind je een diversiteit aan zelfklevende materialen, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om stickers voor kantoor decoratie, veiligheidssignalering of campagne, onze custom stickers bieden een oplossing op maat voor jouw klant.

Bij Piet Hoevenaars vind je onder anderen:

  • Vloerstickers: Ideaal voor richtingaanwijzingen in winkels of op evenementen. Onze vloerstickers zijn slipvast en duurzaam.
  • Muurstickers: Perfect voor het aankleden van kantoorruimtes of het communiceren van boodschappen. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder schade.
  • Reflecterende Stickers: Essentieel voor veiligheidssignalering of voor het opvallen in het donker.

Bekijk ons volledige aanbod custom stickers en ontdek welke stickers passen bij de specifieke wensen en behoeftes van jouw klant.

Custom stickers maken

Elk van onze stickers kan volledig naar wens worden samengesteld. Van één exemplaar tot grote oplage, in elk gewenst formaat, bieden wij de flexibiliteit die jouw klant nodig heeft. De materialen worden voorzien van een full colour print in hoge kwaliteit. Bovendien worden al onze stickers gelamineerd met bijpassende laminaten, wat zorgt voor extra duurzaamheid en een langere levensduur.

Waarom kiezen voor custom stickers van Piet Hoevenaars?

  • Topkwaliteit: Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voorzien van levendige full colour prints en een beschermende laminering.
  • Volledige personalisatie: bied je klant de vrijheid om stickers volledig op maat en naar wens te maken, voor een unieke uitstraling die past bij elk merk.
  • Flexibele bestelopties: Van kleine tot grote oplages in elke denkbare vorm en maat. Zo bieden wij oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw klant.
  • Duurzaam en praktisch: Onze stickers zijn ontworpen om lang mee te gaan, ongeacht de toepassing, en zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

Bestel jouw custom stickers bij Piet Hoevenaars 

Bestel bij Piet Hoevenaars Sign Industries voor het meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige assortiment aan custom stickers. Bied jouw klant vandaag nog onze topkwaliteit producten, perfect voor elke toepassing. Met custom stickers van Piet Hoevenaars zorgt jouw klant ervoor dat zijn merk, evenement, of boodschap opvalt zoals nooit tevoren.