Textielframes

De perfecte aankleding voor ieder kantoorpand, evenement, interieur of beurs. Met onze textielframes kan je eindeloos combineren en zorg jij ervoor dat jouw klant professioneel voor de dag komt.

Onze textielframes zijn bestelbaar in ieder gewenst formaat en in drie standaard kleuren: zilver, zwart en wit. 

Op deze manier kan jij jouw klant altijd een passende oplossing bieden.

Textielframes bij Piet Hoevenaars

Een eerste indruk kan allesbepalend zijn voor je klant. Daarom biedt Piet Hoevenaars de beste textielframes voor elke zakelijke omgeving. Van kantoorpanden en beurzen tot evenementen en interieurs. Met onze op maat gemaakte oplossingen zorg jij ervoor dat jouw klant altijd professioneel voor de dag komt.

Ontdek de mogelijkheden van onze textielframes

Onze textielframes zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat en in drie standaard kleuren zoals zilver, zwart, en wit. 

Of je klant nu op zoek is naar wanddecoratie, een akoestisch paneel om de geluidskwaliteit in de ruimte te verbeteren, of een opvallende vrijstaande display voor een beurs of evenement. Onze textielframes bieden de oplossing.

Ze zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen, wat ze ideaal maakt voor dynamische bedrijfsomgevingen waar de behoeften en het gebruik van de ruimte voortdurend veranderen.

Textielframes zijn in te zetten voor diverse toepassingen:

  • Wandmontage: Ideaal voor decoratieve doeleinden of als een effectief middel om de akoestiek in een ruimte te verbeteren.
  • Hangend: Creëer een blikvanger door de frames met wandbeugels of ophangkabels aan het plafond of een truss te bevestigen.
  • Vrijstaand: Perfect voor beurzen, evenementen en in showrooms of winkels. Onze frames kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig ingezet worden, waardoor ze een flexibele en opvallende optie zijn. Wij bieden zelf verrijdbare frames op wielen, voor optimale flexibiliteit.

Maatwerk textielframes

Bij Piet Hoevenaars bieden we niet alleen standaardoplossingen, maar leveren we ook maatwerk frames die volledig aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw klant. Of het nu gaat om het uitdragen van een merkboodschap, het tentoonstellen van een product, of het creëren van een inspirerende werkomgeving, wij zorgen ervoor dat het resultaat even functioneel als visueel geheel naar wens van de klant is.