Meubels

Ontdek de mogelijkheden van op maat bedrukte meubels bij Piet Hoevenaars. Deze meubels zijn vanaf één exemplaar te bestellen en volledig te personaliseren naar wens van jouw klant. Perfect voor het promoten van merken of het creëren van een unieke inrichting voor je klanten.

Regisseursstoel bedrukken

Onze op maat bedrukbare regisseursstoelen zijn ideaal voor evenementen, beurzen of als stijlvolle toevoeging aan bedrijfsruimtes. De stoelen zijn comfortabel en praktisch en bieden een uitstekend canvas voor het merk of logo van je klant. De hoge zichtbaarheid van de bedrukking zorgt ervoor dat de boodschap van jouw klant duidelijk overkomt, wat deze stoelen een uitstekende keuze maakt voor promotiedoeleinden.

Sierkussen bedrukken

Verhoog het comfort en de stijl van elke ruimte met bedrukbare sierkussens. Of het nu gaat om een lounge, een ontvangstruimte of een werkplek, onze sierkussens bieden een prachtige manier om de omgeving te personaliseren. Kies uit verschillende maten en stoffen en laat ze bedrukken met jouw ontwerp of het logo van je klant.

Strandstoel bedrukken

Onze strandstoelen bieden een fantastische manier om het merk van jouw klant op een leuke en ontspannen manier te presenteren. Perfect voor strand promoties, festivals of als onderdeel van een creatieve buitenreclame campagne. Net als onze andere meubels kunnen deze stoelen worden voorzien van een op maat gemaakte bedrukking/print die bestand is tegen de elementen en de aandacht trekt.

Exclusief voor wederverkopers

Bij Piet Hoevenaars richten we ons exclusief op wederverkopers, waardoor je kunt rekenen op hoogwaardige producten die ontworpen zijn om indruk te maken. Onze geavanceerde print technologieën zorgen voor scherpe, levendige afbeeldingen die de marketinguitingen van jouw klanten naar een hoger niveau tillen. 

Ben je geïnteresseerd in het uitbreiden van je assortiment met onze bedrukbare meubels? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over hoe onze gepersonaliseerde meubels. Vraag vrijblijvend een account aan en begin met bestellen bij Piet Hoevenaars!