Hekwerkdoeken

Is jouw klant op zoek naar bouwhekdoeken of dranghekdoeken? Piet Hoevenaars levert deze doeken al vanaf één exemplaar in diverse formaten.

Alle Hekwerkdoeken

Hekwerkdoeken 

Onze bouwhekdoeken zijn leverbaar in Frontlit en Mesh doek en worden standaard voorzien van een zoom en ringen om de 30 of 50 cm.

Onze dranghekdoeken zijn ook leverbaar in Frontlit en Mesh doek. Voor deze doeken bieden wij 2 uitvoeringen aan:

 1. Een dranghekdoek wat in het hekwerk gespannen kan worden met ringen om de 30 cm of 50 cm.
 2. Een dranghek hoes die over het hekwerk valt en de boodschap van jouw klant aan twee zijdes laat zien. Hierdoor trekt jouw klant maximaal de aandacht.

Hekwerkdoek kopen voor wederverkoop

Bij Piet Hoevenaars bieden we uitsluitend hekwerkdoeken aan voor wederverkoop, zo waarborgen wij de beste kwaliteit en service voor onze eigen klanten en daarmee ook jouw klanten. Een hekwerkdoek is een veelzijdige oplossing voor zowel tijdelijke als permanente afbakening en branding. Of het nu gaat om een bouwplaats, evenement of bedrijfsterrein, een hekwerk doek biedt een uitstekende mogelijkheid om de boodschap van jouw klant over te brengen terwijl er tegelijkertijd privacy en veiligheid kan worden geboden. Deze doeken zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan de algehele uitstraling van een locatie of evenement.

Maatwerk Hekwerkdoeken

Piet Hoevenaars Sign Industries is gespecialiseerd in het leveren van hekwerk doeken op maat. Of je klant nu op zoek is naar bouwhekdoeken of dranghekdoeken, bij Piet Hoevenaars kan je rekenen op maatwerk en de beste kwaliteit. Onze doeken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals Frontlit en Mesh, en worden standaard voorzien van een zoom en ringen om de 30 of 50 cm voor eenvoudige bevestiging.

Voordelen van hekwerk spandoeken

Hekwerk spandoeken bieden jouw klant verschillende voordelen:

 • Zichtbaarheid: Vergroot de zichtbaarheid van de boodschap of van het merk van je klant.
 • Veiligheid: Draagt bij aan de veiligheid op de werkplek door gebieden af te bakenen.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden.
 • Maatwerk: Aanpasbaar aan de specifieke behoeften van het project van je klant.

Toepassingen van hekwerkdoeken

Hekwerk doeken zijn ideaal voor verschillende omgevingen en gelegenheden, waaronder:

 • Bouwplaatsen: Effectieve afscherming voor behoud van privacy, stofbeheersing en veiligheid.
 • Evenementen: Functionele barrière en aantrekkelijk canvas voor branding en informatie.
 • Bedrijfsterreinen: Visuele scheiding tussen afdelingen, profilering en branding van het bedrijf.
 • Sportevenementen: Visuele barrière, sponsor medium en versterking van de sfeer.
 • Festivals: Onmisbaar voor het definiëren van de festival omgeving en communiceren van sponsor boodschappen.

Kies voor kwaliteit en maatwerk

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries staat kwaliteit voorop. We begrijpen dat elk project uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen aan. Onze hekwerk doeken zijn niet alleen praktisch, maar ook een verlengstuk van de merkidentiteit van je klant. Kies voor een professionele uitstraling en een duurzame oplossing met onze hekwerkdoeken.

Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van een passende oplossing voor jouw klant. Of je nu vragen hebt over het juiste materiaal of advies wil over maatwerk oplossingen. Vraag eenvoudig een account aan en ontdek ons uitgebreide assortiment aan hekwerkdoeken en andere printwerk oplossingen voor wederverkoop.