Mastvlag

Wil jouw klant zijn winkelpand, bedrijfspand of evenement onder de aandacht brengen? Dan is een mastvlag een effectieve en mooie manier om dat te doen.

Mastvlaggen worden ook wel reclamevlaggen, wappervlaggen of logovlaggen genoemd.

De mastvlaggen zijn leverbaar in standaard formaten. Deze kan je tijden het samenstellen van jouw mastvlag gemakkelijk selecteren. Daarnaast zijn mastvlaggen op maat natuurlijk ook geen probleem.

De mastvlaggen worden gemaakt van Vlag 117 of Polymesh. Beide materialen zijn lichtgewicht en goed toe te passen als mastvlag.

Zelf Mastvlag samenstellen

Productinformatie

Vlag 117 of Polymesh.

Bij onze vlaggen bestaat de keuze tussen Vlag 117 en Polymesh. Beide materialen zijn PVC vrij en gemaakt van 100% polyester. Beide materialen worden ook voorzien van een Sublimatie print waardoor het materiaal soepel blijft.

Groot verschil is dat de Polymesh geperforeerd is. Daardoor is de windbelasting lager en gaat de vlag iets langer mee. Nadeel is dat jouw boodschap iets minder goed zichtbaar is dan op Vlag 117.

 

Wat is de levensduur van mijn vlag?

Deze vraag komt vaak voor en heeft helaas geen standaard antwoord. De levensduur van jouw vlag is afhankelijk van weer en wind. Normaliter raden we aan om de vlaggen 1 of 2 keer per jaar te wisselen. 

 

Kan mijn vlag dubbelzijdig geprint worden?

Dat kan helaas niet. De vlaggen worden met een sublimatie print geproduceerd. De inkt heeft een doordruk van ongeveer 95%. Daardoor is de voorzijde leesbaar geprint en de achterzijde in spiegelbeeld. 

Een vlag produceren met bijvoorbeeld bannerdoek opaak is niet mogelijk. Dat materiaal is te zwaar en zal enorm snel kapot wapperen.