Vlaggen


Ons assortiment

Geen materialen gevonden op de huidige selectie

Vlaggen

Vlaggen, vrijwel elk bedrijf gebruikt ze wel. Of het nu gaat om gevelvlaggen, beach vlaggen, mobiele vlaggen, mastvlaggen of baniervlaggen, Piet Hoevenaars Sign Industries biedt ze aan. Dankzij het brede aanbod is er in elke situatie wel een vlag toe te passen. De verschillende soorten vlaggen zijn in de meeste gevallen in verschillende vormen en maten te bestellen en te produceren. Omdat we onze materialen zeer precies snijden met onze computergestuurde snijtafel, zijn afwijkende vormen ook mogelijk. Wij helpen u graag beslissen welke vlag het beste toegepast kan worden voor uw doeleinden.

Eigenschappen:

  • Vlaggen trekken de aandacht
  • Vlaggen kunnen een erg kostenefficiënte oplossing zijn
  • Vlaggen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken
  • Vlaggen zijn volledig naar wens te bedrukken, met bijvoorbeeld enkel tekst of tekts en uw logo
  • Vlaggen geven een professionele uitstraling
  • De meeste vlaggen hebben een minimale afname van 1, u hoeft dus geen grote aantallen te bestellen om al op te kunnen vallen

Materiaal en bedrukking

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries bieden we vlaggen aan van verschillende soorten materialen. Zo bieden we het standaard vlaggen materiaal aan(het 3-draadsglanspolyester materiaal), maar ook polymesh wat langer meegaat en bovendien lichter is. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor en nadelen. Voor informatie over welk materiaal u moet gebruiken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dankzij de hoge weerstand tegen kleurvervaging door de toepassing van UV- of Solvent inkt kunnen wij een kleurduurzaamheid van circa 2 jaar garanderen bij buitengebruik. U kunt de duurzaamheid verlengen door middel van het gebruik van een Clearcoat vernis. Hiermee komt de duurzaamheid uit op ongeveer 5 jaar. Bij binnengebruik ligt deze duurzaamheid uiteraard hoger.

Vragen

Als u vragen heeft over vlaggen of de toepassingen hiervan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om onze expertise met u te delen.

X