Vlaggen


Vlaggen

Piet Hoevenaars Sign Industries kent bij het maken van vlaggen geen beperkingen. Naast standaard vlagformaten en beachflags maken we ook vlaggen op maat. Omdat we onze materialen zeer precies snijden met onze computergestuurde snijtafel, zijn afwijkende vormen ook mogelijk. Van een eenvoudige afwerking tot een gevelvlag, mastvlaggen met een open zoom of een beachflag, alles maken we in eigen huis met onze eigen vakmensen. Doordat we alles zelf doen, kunnen we ook snelle levertijden realiseren.

Het standaard materiaal voor een vlag is het 3-draadsglanspolyester materiaal Vlag, een licht doorschijnend textiel dat zowel aan de voor- als aan de achterzijde het digitaal geprinte beeld laat zien (aan de achterzijde in spiegelbeeld). Een andere optie is het geperforeerde (kleine ovale gaatjes) materiaal Polymesh. Het gewicht van Vlag is 117 gr/m2 en van Polymesh 100gr/m2. Polymesh gaat langer mee dan het standaard vlaggenmateriaal. Beide materialen rafelen niet.

Vlaggen, vrijwel elk bedrijf gebruikt ze wel. Of het nu gaat om gevelvlaggen, beach vlaggen, mobiele vlaggen, mastvlaggen of baniervlaggen, Piet Hoevenaars Sign Industries biedt ze aan. Dankzij het brede aanbod is er in elke situatie wel een vlag toe te passen. De verschillende soorten vlaggen zijn in de meeste gevallen in verschillende vormen en maten te bestellen en te produceren. Omdat we onze materialen zeer precies snijden met onze computergestuurde snijtafel, zijn afwijkende vormen ook mogelijk. Wij helpen u graag beslissen welke vlag het beste toegepast kan worden voor uw doeleinden.

Eigenschappen:

  • Vlaggen trekken de aandacht
  • Vlaggen kunnen een erg kostenefficiënte oplossing zijn
  • Vlaggen kunt u zowel binnen als buiten gebruiken
  • Vlaggen zijn volledig naar wens te bedrukken, met bijvoorbeeld enkel tekst of tekts en uw logo
  • Vlaggen geven een professionele uitstraling
  • De meeste vlaggen hebben een minimale afname van 1, u hoeft dus geen grote aantallen te bestellen om al op te kunnen vallen

Materiaal en bedrukking

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries bieden we vlaggen aan van verschillende soorten materialen. Zo bieden we het standaard vlaggen materiaal aan(het 3-draadsglanspolyester materiaal), maar ook polymesh wat langer meegaat en bovendien lichter is. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor en nadelen. Voor informatie over welk materiaal u moet gebruiken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dankzij de hoge weerstand tegen kleurvervaging door de toepassing van UV- of Solvent inkt kunnen wij een kleurduurzaamheid van circa 2 jaar garanderen bij buitengebruik. U kunt de duurzaamheid verlengen door middel van het gebruik van een Clearcoat vernis. Hiermee komt de duurzaamheid uit op ongeveer 5 jaar. Bij binnengebruik ligt deze duurzaamheid uiteraard hoger.

Vragen

Wij beschikken over hoogwaardige machines om uw vlaggen te bedrukken. Wij kunnen verschillende soorten vlaggen bedrukken. U kunt hierbij denken aan baniervlaggen, gevelvlaggen, reclamevlaggen of bijvoorbeeld mastvlaggen. Als u vragen heeft over het bedrukken van uw vlag kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om onze expertise met u te delen.

X