Piet Hoevenaars Sign Industries: de betrouwbare specialist in print en sign

Iedere dag werken er bij ons 60 vakmensen aan printwerk van het hoogste niveau. Bestandscontrole en -verwerking, het optimale kleurmanagement voor kleurechte prints, een efficiënte en vakkundige afwerking van het eindproduct: daar draait het bij ons om. We leveren niet op basis van wat de ‘productsheet’ zegt, maar bieden printwerk steunend op praktijkkennis en een goed begrip van hoe onze printers, inkten en materialen in elkaar steken.

De printspecialist waar alles mogelijk is

Op ons complete printerpark kunnen wij alles voor jou maken op het gebied van digitaal printen op PVC, textiel en zelfklevende folie. Met de nieuwste grootformaat printers en materialen blijven wij onze producten perfectioneren. Vakmanschap, de unieke confectie-afdeling en constante investeringen in innovatie maken van Piet Hoevenaars de specialist voor jouw printwerk.

Op onze confectieafdeling is alles mogelijk!

In tegenstelling tot andere aanbieders kennen wij door onze confectieafdeling vrijwel geen beperkingen. Door het ambacht van zeilmaker te combineren met de nieuwste machines, produceren wij grote series, hoge oplages en ook unieke producties op maat. Piet Hoevenaars Sign Industries brengt alles samen onder één dak. Hierdoor inspecteren we het printwerk van begin tot eind: alleen uitstekende kwaliteit gaat hier de deur uit.

Service: van bestand tot eindproduct

Nadat we de afbeeldingen volgens de productspecificaties krijgen aangeleverd, verzorgen wij alles. Onze DTP-afdeling maakt het bestand gereed om gedrukt te worden. Vervolgens worden de producten geprint en klaargemaakt voor gebruik: jouw klanten hoeven het eindproduct alleen nog uit de verpakking te halen.

Geschiedenis

In 1986 is Piet Hoevenaars opgericht, vanaf de eerste dag lopen wij voorop in de ontwikkeling van digitaal drukwerk. Wij begonnen als een van de eerste printbedrijven in Nederland met grootformaat printen. Aan het begin van de jaren negentig bestonden grootformaat printers nog maar net en oprichter Piet Hoevenaars sprong hier meteen op in. De full colour MATAN printer van 137 cm breed, een van ’s werelds eerste grotere printers, stond al snel bij ons te draaien. Deze cultuur van vernieuwing staat vandaag de dag nog steeds centraal bij Piet Hoevenaars Sign Industries.

Achter de schermen

Wil je nog meer weten over ons productieproces? Klik dan hier voor een kijkje achter de schermen.