Wanddecoratie

Piet Hoevenaars Sign Industries levert diverse soorten wandbekleding. Dit zowel voor tijdelijke- als permanente toepassingen. 

Wil jouw klant een deel van zijn wand of muur voorzien van een print? Maak dan gebruik van onze muurstickers. Deze zijn leverbaar in iedere gewenste vorm waardoor teksten en andere vormen geen probleem zijn.

Is jouw klant op zoek naar een volledig dekkende oplossing? Maak dan gebruik van de wandbekleding in de vorm van Airtex of Gekkotex. Airtex wordt ingezet voor permanente toepassingen. GekkoTex wordt gebruikt voor tijdelijke toepassingen op beurzen, evenementen en in de retail.

Producten die je als muurdecoratie kan gebruiken

Wanddecoratie oplossingen

Piet Hoevenaars Sign Industries levert diverse soorten wandbekleding. Dit zowel voor tijdelijke- als permanente toepassingen. Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, of een evenementenhal. Met onze op maat gemaakte wanddecoratie heb je altijd een passende oplossingen voor jouw project.

Muurstickers printen

Onze op maat gemaakte muurstickers zijn perfect voor wie snel en effectief een ruimte wil personaliseren. Of je klant nu op zoek is naar iets kleurrijks en opvallends of iets subtiels en professioneels, wij kunnen het voor je printen.

Wandbekleding en behang printen

Naast muurstickers bieden we ook uitgebreide opties voor wandbekleding. Van behang tot moderne en innovatieve materialen, we hebben alles wat je nodig hebt voor jouw project.

Freesletters

Onze freesletters bieden een indrukwekkende oplossing. Perfect voor bedrijfslogo’s, informatieve teksten of creatieve uitingen. Ze zijn beschikbaar in diverse materialen en afwerkingen.

Gespecialiseerd in wederverkoop

Bij Piet Hoevenaars richten we ons uitsluitend op de behoeften van wederverkopers. We begrijpen dat je op zoek bent naar producten van hoge kwaliteit die gemakkelijk te installeren zijn en die jouw klanten zullen waarderen. Daarom zijn onze wanddecoratie oplossingen ontworpen met oog voor detail en functionaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je klaar om je aanbod uit te breiden met kwalitatieve wanddecoratie? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan klaar om je te helpen met gepersonaliseerd advies en ondersteuning om te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt. Vraag vandaag nog een account aan en begin met bestellen bij Piet Hoevenaars!