Lichtbakdoek

Op zoek naar een lichtbakdoek? Piet Hoevenaars Sign Industries produceert lichtbakdoeken van hoge kwaliteit op ieder gewenst formaat.

De lichtbakdoeken worden geproduceerd van een PVC backlit doek. Dit zorgt voor een doek van hoge kwaliteit met een strakke uitstraling.

Je hebt de keuze uit meerdere inktdekkingen; 100% Full colour, 200% Full colour en een Day and Night print. Op deze manier bieden we voor ieder project een gewenste uitstraling en resultaat aan.

Zelf Lichtbakdoek samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Bestel jouw lichtbakdoek op het juiste formaat.

Er zijn talloze systemen in omloop die allemaal een eigen maatvoering en afwerking hebben. Check daarom vooraf altijd om wat voor systeem het gaat en wat de benodigde confectie voor dit systeem is. 

Single Strike, Double Strike of Day & Night? Twijfel je? Bestel vooraf een testprint.

De uitstraling van de verschillende print wijze lopen behoorlijk uiteen. Bij een backlit doek met een double strike ( 200% FC ) inktdekking vallen de kleuren overdag ( dagwaarde ) wat donkerder uit dan het aangeleverde bestand. In de avond ( nachtwaarde ) geeft dit een enorm vol en contrasterend beeld.

Is de kleurstelling van jouw doek enorm belangrijk? Bestel dan vooraf altijd een testprint.

Levensduur? Overweeg clearcoat.

Onze backlitdoeken worden standaard geprint met UV inkten. Deze inkten bieden een levensduur bij outdoor toepassingen van ongeveer 3 jaar. 

Voor sommige projecten is het wenselijk dat de levensduur langer is. Op aanvraag is het mogelijk om jouw lichtbakdoek te voorzien van een clearcoat vernis. Hiermee wordt de levensduur verlengd tot minimaal 5 jaar.

Vragen over clearcoat? Chat, bel of mail met ons.