Posters


Verschillende maten en afmetingen

Posters

Posters worden al jarenlang gebruikt door bedrijven om hun marketing uitingen op te laten zien. Ook nu worden posters hier nogsteeds in groten getale voor gebruikt. Op straat, langs de weg of op veelbezochte plaatsen zoals festivals, overal zie je wel reclame door middel van posters. Posters van een hoge kwaliteit, met de juiste inhoud, zullen de aandacht trekken van honderden, wellicht duizenden, mensen. Hierdoor zullen de posters van Piet Hoevenaars Signing Industries ook helpen bij de marketingstrategie die jij voor ogen hebt voor jouw bedrijf!

Verschillende soorten en maten

Bij ons heb je de keuze uit twee verschillende soorten posters, namelijk de standaard poster en de lichtbakposter.

Het mooie aan posters kopen bij Piet Hoevenaars Sign Industries is dat je kunt kiezen uit wat voor maat dan ook. Als eerste maak je de keuze voor blockout of niet. Als je kiest voor een blockout betekent dit dat de poster niet doorschijnend is, dit komt door een zwarte laag in het posterpapier. Daarna bepaal je de grootte. De hoogte en breedte van de poster kan je namelijk zelf invullen tijdens het bestellen. De grootte kan wel tot A0 of groter! Ook kan je bepalen of je de poster precies op maat wil hebben, of dat er een rand van 10 centimeter extra wit omheen zit. Tot slot kies je hoeveel posters je wil. Posters drukken was nog nooit zo makkelijk geweest als bij Piet Hoevenaars.

Jouw posters makkelijk en snel online bij Piet Hoevenaars

Wij verkopen dus verschillende soorten posters die je in de meest uiteenlopende maten kunt bestellen. Maar daarnaast verkopen wij ook andere signing die je perfect als promotiemateriaal kunt gebruiken. Denk hierbij aan doeken en banners, beachflags of verschillende soorten displays. Wil je weten welke mogelijkheden je hebt, of meer informatie over bijvoorbeeld onze posters, neem dan contact met ons op!

Piet Hoevenaars Sign Industries staat gelijk aan service. Wij zijn een echt familiebedrijf en bij ons voel jij je nog klant en geen nummer.

X