Interieur


Vloerbedekking & Wandbekleding

Interieur

Vloerbedekking & Wandbekleding

Naast de verschillende standaard printmedia die je bij Piet Hoevenaars Sign Industries kunt bestellen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor jouw interieur inrichting. Een goed ontworpen banner die je bijvoorbeeld bij jouw beursstand gaat gebruiken, hoort natuurlijk goed tot zijn recht te komen met een bijpassend interieur. Juist om deze reden kan je ook bij ons terecht voor onder andere:

Een interieur op maat

Het juiste interieur samenstellen is vaak erg lastig. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze, zodat het effect dat je wilt creëren zo goed mogelijk tot zijn recht komt in bijvoorbeeld jouw stand of winkel. Kies bijvoorbeeld voor Airtex. Een aantal producten die je bij ons kunt bestellen voor jouw interieur zijn voorzien van brandwerende certificaten. Hierdoor kun je jouw stand ook indoor op internationale beurzen gebruiken.

Kies bijvoorbeeld voor vloervinyl. Het vloervinyl dat wij gebruiken voor het afstellen van jouw interieur op jouw doel is gemaakt van materialen met de beste kwaliteit. Dit vinyl kunnen wij full colour bedrukken met behulp van onze state of the art printers.

Ook voor tapijt ben je bij Piet Hoevenaars Sign Industries aan het juiste adres. Maak jouw interieur af met een hoogwaardig bedrukt tapijt. Wij kunnen jouw tapijt volledig afstellen naar jouw wens. Op deze manier kan je zo creatief zijn met het samenstellen van jouw interieur als je zelf wilt.

Als je jouw wand wil bekleden hebben wij ook hier de oplossing voor. Je maakt jouw interieur af met wandbekleding. Wij van Piet Hoevenaars Sign Industries hebben verschillende materialen aan wandbekleding in ons assortiment opgenomen, zodat jouw interieur volledig naar jouw wens afgestemd kan worden. Naast wandbekleding en vloerbekleding ook op zoek naar doeken en banners om de aandacht te trekken? Bekijk ons assortiment.

Jouw interieur van Piet Hoevenaars Sign Industries

Wij zorgen ervoor dat jouw beursstand of winkel zo goed mogelijk tot zijn recht komt door de juiste inrichting te creëren. Wij weten wat we doen doordat wij al meer dan 30 jaar lang ervaring hebben op het gebied van digitaal printwerk. Hierdoor hebben wij het grootste assortiment aan printmedia kunnen ontwikkelen en hebben wij de grootste printfaciliteit van de Benelux. Dit proces hebben wij volledig in eigen hand. Natuurlijk bieden wij de beste prijs voor de inrichting van jouw interieur.

Heb je persoonlijk advies nodig over jouw interieur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Piet Hoevenaars Sign Industries! De beste keus voor jouw interieur!

X