Accessoires panelen

Maak de bestelling van jouw klant compleet met de juiste accessoires. Hiermee zorg jij voor een totaalpakket. 

Of het nu gaat om afstandshouders, ophangplaatjes of haken; wij hebben de juiste accessoires in huis om jouw project compleet te maken.

Alle Accessoires panelen

Alle accessoires voor je panelen

Maak de bestelling van jouw klant compleet met de juiste accessoires voor geprinte panelen. Of het nu gaat om afstandshouders, ophangplaatjes of haken, wij hebben alles in huis om het project van jouw klant tot in de puntjes af te ronden.

Onze accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te garanderen zodat je een totaalpakket kunt aanbieden dat jouw klanten tevreden stelt. Door te kiezen voor de accessoires van Piet Hoevenaars, verzeker je jezelf van een professionele en efficiënte oplossing voor elke toepassing.

Waarom kiezen voor accessoires van Piet Hoevenaars?

  • Breed assortiment: Van afstandshouders tot ophangplaatjes en haken, wij bieden een uitgebreid assortiment aan accessoires die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.
  • Eenvoudig te gebruiken: Onze accessoires zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een strakke en professionele afwerking van elk project.
  • White label verzending: We bieden de mogelijkheid om de accessoires direct naar jouw klanten te verzenden, zonder vermelding van onze naam. Dit maakt het eenvoudig om onze producten als jouw eigen merk aan te bieden.

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw project en zorgt ervoor dat je alles ontvangt wat je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van de juiste accessoires.

Wil je meer weten over onze accessoires en hoe wij je kunnen helpen jouw project compleet te maken? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een account aan en ontdek de voordelen.