Magnetische oplossingen

Is jouw klant op zoek naar een snel te wisselen en flexibele manier van communiceren? Maak dan gebruik van onze magnetische oplossingen.

De magneetfolies zijn zowel indoor als outdoor in te zetten. Deze worden aangeboden in 2 varianten. Een dunnere 0.5 mm variant voor indoor toepassing en een 0.85 mm variant voor op voertuigen en andere outdoor toepassingen.

Onze ferro film of ijzerhoudende folie, is een breed inzetbaar materiaal waarmee jouw klant gemakkelijk en snel van boodschap op uitstraling wisselt. Ideaal voor acties of evenementen waar regelmatig met een nieuwe visual wordt gewerkt.

Alle Magnetische oplossingen

Magneetfolie en ijzerhoudende folie bedrukken

Bij Piet Hoevenaars bieden we een breed scala aan printoplossingen, waaronder onze magnetische panelen. Deze panelen zijn ideaal voor diverse toepassingen en kunnen volledig naar wens geprint worden.

Als wederverkoper kun je bij ons terecht voor magneetfolie en ijzerhoudende folie van de hoogste kwaliteit, perfect voor creatieve en functionele gebruiksmogelijkheden.

Onze magneetfolie is gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een sterke en betrouwbare hechting op metalen oppervlakken. Dankzij onze geavanceerde printtechnieken kunnen wij elk ontwerp haarscherp en in levendige kleuren op de magneetfolie aanbrengen. Wat je klant ook wil, wij printen het.

Waarom kiezen voor magneet- en ijzerhoudende folie van Piet Hoevenaars?

  • Uitstekende kwaliteit: Onze magneetfolie en ijzerhoudende folie zijn gemaakt van de beste materialen.
  • Maatwerk printen: Met onze geavanceerde printtechnieken kunnen we elk ontwerp nauwkeurig en helder op de magneetfolie aanbrengen.
  • Veelzijdige toepassingen: Onze magnetische panelen zijn ideaal voor promoties, decoratie en meer. Ze bieden een flexibele en herbruikbare oplossing voor diverse marketingdoeleinden.
  • White label verzending: We bieden de mogelijkheid om de geprinte magneetfolie direct naar jouw klanten te verzenden, zonder dat onze naam ergens vermeld wordt. Dit maakt het eenvoudig om onze producten in jouw eigen aanbod te integreren.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste magnetische oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw klant een product ontvangt waar hij meer dan tevreden mee zal zijn. 

Wil je meer weten over onze magnetische oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag eenvoudig een account aan!