Vloerdecoratie

Een onuitwisbare indruk maken op een evenement, beurs of andere openbare locatie? Onze vloerdecoratie producten bieden eindeloze communicatie mogelijkheden om een blijvende indruk achter te laten.

Producten die je op de vloer kan gebruiken

Vloerstickers printen op maat

Wil jouw klant een klein deel van zijn vloer gebruiken voor communicatie? Maak dan gebruik van onze vloerstickers. Deze worden aangeboden in meerdere materialen, waardoor jouw klant altijd een passend materiaal heeft voor zijn toepassing.

Promotioneel printtapijt op maat

Printtapijt is ideaal als korte termijn oplossing voor beurzen en bedrijfsevenementen. Wij kunnen elke afbeelding, patroon of logo direct op tapijt printen. Let op: het printtapijt heeft geen anti slip laag. We raden dan ook aan om het promotioneel tapijt aan de randen vast te zetten met een tapijttape.

Vloervinyl printen

Wil jou klant geen lijmresten of een groot oppervlak naadloos bedekken? Kies van voor ons vloervinyl. Dit materiaal is tot 400 cm breed uit één deel te bestellen. Het vloervinyl is anti slip en blijft vlak liggen op iedere vlakke ondergrond. 

Hoogwaardige vloerdecoratie printen

Bij Piet Hoevenaars verkopen we exclusief aan wederverkopers, wat betekent dat je kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Ben je geïnteresseerd om je aanbod uit te breiden met onze vloerdecoratie? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team je helpen de perfecte oplossingen te vinden voor jouw klanten. Vraag vandaag nog een account aan bij Piet Hoevenaars en begin met bestellen!