Doek voor Aluvision & beMatrix

Maak jij gebruik van Aluvision of beMatrix frames? Zorg er dan voor dat jij doeken met de juiste maatvoering bestelt.

De doeken voor deze frames worden afgewerkt met een platte pees van 14x3 mm zoals andere peesdoeken. Echter is de marge die we voor deze frames gebruiken iets anders, waardoor we hiervoor een losse categorie hebben toegevoegd.

Jij geeft simpelweg de buitenmaat van het frame op en wij doen de rest.

Zelf Doek voor Aluvision & beMatrix samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Aluvision en beMatrix frames.

beMatrix en Aluvision maken met hun frames modulaire standbouw mogelijk. Door het ontwerp zijn de frames gemakkelijk te koppelen in meerdere opstellingen waardoor jij met een aantal frames iedere keer een andere opstelling voor jouw klant kan maken. De frames zijn gemaakt van aluminium en leverbaar in meerdere formaten.

Doeken voor Aluvision en beMatrix frames.

De doeken voor deze frames worden afgewerkt met een platte pees. Deze pees is qua formaat en verwerking gelijk aan een standaard peesdoek. De marge die wij voor de pees nemen wijkt wel wat af van een standaard peesdoek. We maken de doeken voor een Aluvision of Bematrix frame iets kleiner, zodat deze altijd mooi strak passen. Qua maatvoering hoeft jij dus ook alleen rekening te houden met de buitenmaat frame. Wij zorgen daarna dat het doek passend is voor jouw opstelling.

Welk type doek kies ik?

Voor de Aluvision en beMatrix frames wordt voornamelijk met het blackback textiel gewerkt. Dit blockout textiel is lichtdicht waardoor er nooit schaduwvorming in jouw doeken zichtbaar zal zijn. Is een blockout doek niet nodig? Kies dan voor de Eco Display. Qua looks is dit materiaal vrijwel gelijk aan het blackback textiel. Maak je gebruik van een verlicht frame? Kies dan voor de Samba lighttex.