Popup Wand

Heeft jouw klant regelmatig beurzen, evenementen of seminars? Maak dan gebruik van een van onze Popup wanden. Deze wanden zijn gemakkelijk en snel op te bouwen waardoor jouw klant overal een complete stand opbouwt.

Vragen over bepaalde uitvoeringen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De Perfecte Beurswand voor Jouw Klant

Bij Piet Hoevenaars begrijpen we dat jouw klant regelmatig deelneemt aan beurzen, evenementen of seminars, en daarom presenteren wij onze uitgebreide collectie Popup wanden. Deze wanden zijn ontworpen om het proces van standopbouw te vereenvoudigen en te versnellen, waardoor jouw klant overal moeiteloos een complete stand kan creëren.

Gemakkelijk en snel op te bouwen beurswanden

Onze popup wanden zijn de ideale oplossing voor een indrukwekkende presentatie op diverse zakelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een beurs, een bedrijfsevenement of een seminar, met onze beurs wanden kan jouw klant snel en zonder gedoe een professionele uitstraling realiseren. Geen ingewikkelde constructies of urenlange opbouwtijden, maar een efficiënte en soepele ervaring.

Soorten popup wanden

Bij Piet Hoevenaars bieden we Popup en beurswanden in verschillende uitvoeringen, zodat jouw klant altijd de perfecte match vindt voor zijn specifieke behoeften. Ontdek onze diverse varianten:

  1. Popup Textiel: Deze wanden zijn voorzien met een doek van klittenband. Hierdoor kan jouw klant eenvoudig en snel het doek vervangen met een nieuwe bedrukking, waardoor de stand altijd up-to-date is. Deze beurswanden zijn beschikbaar in een recht en gebogen variant.

  2. Popup Magneet: Deze beurswanden zijn voorzien van een print op Easy panel met magneetband. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en biedt de mogelijkheid om de print moeiteloos te wisselen, waardoor de wand flexibel inzetbaar is. Deze beurswanden zijn beschikbaar in een recht en gebogen variant.

  3. Popup Silicone: Strakke peesdoeken geven deze beurswanden een moderne uitstraling. Perfect voor een minimalistische presentatie met maximale impact.

  4. Popup LED Frame: Met interne LED-verlichting die het geprinte doek oplicht, trekt deze LED frame beurswand direct de aandacht. Een perfecte keuze voor een opvallende presentatie op elke gelegenheid.

Bestel popup wanden bij Piet Hoevenaars!

Kies voor Piet Hoevenaars Popup wanden en geef jouw klant de mogelijkheid om op elke locatie een onvergetelijke indruk achter te laten. Ontdek de eenvoud van standopbouw met onze Popup en beurswanden en zet de eerste stap naar een succesvolle presentatie op beurzen, evenementen en seminars. Bestel vandaag nog onze beurswand en laat jouw klant stralen op het volgende zakelijke evenement!