Losse Visual

Een nieuwe actie, evenement of huisstijl? Bestel dan gemakkelijk en snel een nieuwe visual voor een bestaand frame of display

Jouw klant kan het bestaande frame hergebruiken en monteert binnen no time zijn nieuwe visual. Zo is jouw klant flexibel en wordt er op kosten bespaard.

Is het frame of display niet afkomstig van Piet Hoevenaars Sign Industries? Check dan altijd onze templates om te checken of het formaat overeen komt met onze specificaties.

Losse visuals van topkwaliteit voor displays en frames

Of het nu gaat om een nieuwe actie, evenement, of een update in de huisstijl, Piet Hoevenaars maakt het eenvoudig om presentatiematerialen up-to-date te houden.

Eenvoudige vernieuwing en kostenbesparing

Het vernieuwen van je klant zijn visuals hoeft niet ingewikkeld of kostbaar te zijn. Met een losse visual kunnen bestaande frames en displays gemakkelijk worden hergebruikt. Binnen no time monteer je een nieuwe visual, zo blijft je klant flexibel in het aanpassen van nieuwe marketingstrategieën of visuele stijlen.

Beursbanner en pop up balie: flexibiliteit en zichtbaarheid

Onze losse visuals voor onder anderen beursbanners en pop up balies, zijn ontworpen om flexibiliteit te bieden op beurzen, evenementen, en in winkelruimtes. Deze producten zijn ideaal voor bedrijven die hun merk willen versterken en met regelmaat een nieuwe boodschap over willen brengen richting hun publiek.

Waarom losse visuals laten printen bij Piet Hoevenaars?

  • Topkwaliteit materialen: Onze visuals worden geprint met de beste materialen en de laatste technologieën, waardoor ze niet alleen opvallend, maar ook duurzaam zijn.
  • Kostenbesparend en duurzaam: Door bestaande frames en displays opnieuw te gebruiken, bespaart de klant op kosten.
  • Flexibiliteit: Snel inspelen op nieuwe trends of marketingacties met onze eenvoudig te verwisselen visuals.
  • Professionele uitstraling: Zorg dat het merk van je klant altijd professioneel en up-to-date wordt gepresenteerd.

Vernieuw de visuals van je klanten vandaag nog

Bekijk onze oplossingen voor een breed assortiment aan displays en frames en ontdek hoe eenvoudig het is om de visual van de presentatiematerialen te verwisselen.