Doek op rol/schoongesneden

Op zoek naar een doek zonder verdere afwerking? Dat is mogelijk. 


Gaat jouw klant of jij het doek zelf verder verwerken of wordt het doek bijvoorbeeld om een wand geniet, dan is deze afwerking de beste keuze.


We bieden een breed assortiment aan PVC en Textiel materialen, waardoor er voor ieder project en vraag een juist materiaal beschikbaar is. Voor alle materialen geldt dat deze vanaf één exemplaar en op ieder gewenst formaat leverbaar zijn.

Zelf Doek op rol/schoongesneden samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Welk materiaal dien ik toe te passen?

Heb je twijfels over de juiste materiaalkeuze? Maak gebruik van onze handige keuzehulp. Deze begeleidt jouw in een aantal stappen naar het juiste product. Op deze manier komen wij samen tot het gewenste resultaat.

 

PVC of Textiel?

In de basis geldt de regel: Indoor Textiel, Outdoor PVC. Textiel materialen lenen zich beter voor een indoor toepassing aangezien deze materialen wat matter zijn en dus minder licht weerkaatsen. PVC materialen zijn daarentegen weer sterker en dus beter bestand tegen weer en wind

 

Op welke maat leveren jullie?

Het doek op rol wordt op exact de maat geleverd die jij besteld. Heb je een overlap of extra ruimte nodig? Geef deze dan reeds in bij het formaat wat jij bestelt.