Beachflag NapoliBeachflag NapoliBeachflag Napoli

Beachflag Napoli

Met onze beachflags zorg jij voor maximale aandacht voor de winkel of het evenement van jouw klant.

 

Onze beachflags zijn leverbaar in meerdere modellen en formaten. Deze zijn zowel leverbaar in Vlag 117 als Polymesh. Beide materialen zijn lichtgewicht en goed toe te passen als beachflag.

 

De beachflags zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Dit is afhankelijk van het type voet wat jouw klant kiest.

 

De Napoli is onze beachflag in druppel vorm en is leverbaar in 3 formaten:

  • 85 x 200 cm
  • 85 x 300 cm
  • 85 x 400 cm

 

Voor iedere beachflag bieden we ook bijpassende masten aan inclusief de gewenste voeten.

Zelf Beachflag Napoli samenstellen

Productinformatie

Vlag 117 of Polymesh.

Bij onze vlaggen bestaat de keuze tussen Vlag 117 en Polymesh. Beide materialen zijn PVC vrij en gemaakt van 100% polyester. Beide materialen worden ook voorzien van een Sublimatie print waardoor het materiaal soepel blijft.

Groot verschil is dat de Polymesh geperforeerd is. Daardoor is de windbelasting lager en gaat de vlag iets langer mee. Nadeel is dat jouw boodschap iets minder goed zichtbaar is dan op Vlag 117.

 

Wat is de levensduur van mijn vlag?

Deze vraag komt vaak voor en heeft helaas geen standaard antwoord. De levensduur van jouw vlag is afhankelijk van weer en wind. Normaliter raden we aan om de vlaggen 1 of 2 keer per jaar te wisselen. 

 

Kan mijn vlag dubbelzijdig geprint worden?

Dat kan helaas niet. De vlaggen worden met een sublimatie print geproduceerd. De inkt heeft een doordruk van ongeveer 95%. Daardoor is de voorzijde leesbaar geprint en de achterzijde in spiegelbeeld. 

Een vlag produceren met bijvoorbeeld bannerdoek opaak is niet mogelijk. Dat materiaal is te zwaar en zal enorm snel kapot wapperen.

 

Tunnels in ieder gewenst ontwerp.

De tunnels van al onze Beachflags worden van hetzelfde materiaal geproduceerd als de andere delen van de vlag. Dat wil dus zeggen dat het ontwerp in de tunnel kan overlopen.