Doek met platte pees

Peesdoeken zijn een enorm breed inzetbaar product voor zowel communicatie als decoratie. Doeken met platte pees zorgen in combinatie met een textielframe voor een strak en mooi product wat ook nog eens gemakkelijk te verwisselen is door jouw klant. 

 

De peesdoeken zijn zowel inzetbaar voor verlichte als onverlichte toepassingen.

 

Daarnaast kan een peesdoek ook worden ingezet als akoestisch paneel bij interieurprojecten. Dit in combinatie met het akoestisch vilt wat in een textielframe geplaatst kan worden.

Zelf Doek met platte pees samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kies altijd voor de juiste doeksoort.

 

We bieden een breed aanbod aan doeksoorten aan, maar in de basis kan jij met de volgende 3 alle projecten tot een goed einde brengen:

 

  • Eco Display. Ons meest gebruikte doek voor in onverlichte textielframes. Eco Display is een matte polyester stof. Deze doeksoort is zowel geschikt voor wandmontage, vrijstaande en hangende frames. Het doek is niet blockout, waardoor het bij hangende en vrijstaande toepassingen wat licht door kan laten.
  • Blackback textielQua look en feel vergelijkbaar met de Eco Display. Echter is blackback textiel voorzien van een zwarte coating op de achterzijde. Hierdoor is dit materiaal uitermate geschikt voor toepassingen waar het geen licht door mag laten: Beurswanden, hangende frames en vrijstaande frames.
  • Samba Lighttex. Ons meest gebruikte lightbox textiel. Dit materiaal kan ingezet worden voor intern verlichte textielframes. Doordat we Samba 200% full colour ( double strike ) printen, heeft het mooie contrasten en diepe kleuren. Let op: gebruik de samba alleen in verlichte textielframes.