Beachflags

Met onze Beachflags trek jij de maximale aandacht naar de winkel of het evenement van jouw klant. Ons assortiment omvat diverse modellen en formaten, beschikbaar in zowel Vlag 117 als Polymesh. Beide materialen zijn lichtgewicht en ideaal geschikt voor gebruik als Beachflag.

De veelzijdige toepasbaarheid van onze Beachflags komt tot uiting doordat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de voetkeuze van jouw klant.

De beachvlaggen zijn leverbaar in de volgende modellen:

  • Roma
  • Milano 
  • Verona
  • Bari
  • Genua
  • Napoli

Bijpassende beachflag masten en voeten

Maak je keuze compleet met onze bijpassende masten en voeten, waardoor je altijd een complete en stabiele Beachflag. Onze hoogwaardige masten zijn zorgvuldig ontworpen om een perfecte ondersteuning te bieden aan de diverse modellen Beachflags die we aanbieden. Of je nu kiest voor het klassieke Roma-model of het moderne Milano-design, onze beachflag masten en voeten garanderen niet alleen stabiliteit. Dankzij de eenvoudige montage en de mogelijkheid om verschillende soorten voeten toe te passen, kun je de Beachflags op elke gewenste locatie inzetten.

Gepersonaliseerde beachflag bedrukken

Voeg een persoonlijke touch toe aan je Beachflag door jouw beachflag te personaliseren met logo, kleuren en boodschap. Hier bij Piet Hoevenaars geloven we sterk in de kracht van individualiteit. Door je Beachflag te personaliseren, creëer je niet alleen een visueel aantrekkelijk product, maar ook een uniek marketinginstrument dat zich onderscheidt van de rest.

Beachflag bestellen bij Piet Hoevenaars

Bij Piet Hoevenaars is het bestellen van een Beachflag zo geregeld. Ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelproces is ontworpen met het oog op jouw gemak. Van het kiezen van het juiste model tot het uploaden van jouw ontwerp en afronden van de bestelling. Mocht je tijdens het proces vragen hebben, dan staat onze klantenservice klaar om je te assisteren met deskundig advies en ondersteuning.

Opvallen met op maat gemaakte beachflags

Kies voor Beachflags bedrukken en laat jouw bedrijf opvallen. Met een op maat gemaakte Beachflag maak je niet alleen een blijvende indruk, maar creëer je ook een krachtig marketinginstrument dat de essentie van jouw merk weerspiegelt. Bestel vandaag nog en geef jouw merk de visuele uitstraling die het verdient met de beachflags van Piet Hoevenaars!