Beachflag masten

Het is natuurlijk ook mogelijk om extra of nieuwe masten te bestellen voor de beachflags van jouw klant. De masten zijn per soort te bestellen.

De masten bestaan uit aluminium buizen met ene diameter van 28 mm. De mastdelen zijn gelakt.

Voor de Milano, Napoli en Genua vlaggen geldt dat de top van fiberglass is gemaakt.

Alle Beachflag masten

Vlagmasten voor Beachflags

Ontdek de mogelijkheden om extra of nieuwe masten te bestellen voor de beachflags van jouw klant bij Piet Hoevenaars. Onze vlagmasten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zorgen voor optimale stabiliteit en vormen de perfecte aanvulling op jouw beachflags.

Verschillende Soorten Vlagmasten

Bij Piet Hoevenaars begrijpen we dat elke beachflag uniek is. Daarom bieden we diverse soorten vlagmasten die specifiek zijn ontworpen aan onze modellen beachflags. Of je nu op zoek bent naar masten voor de Milano, Napoli, Genua vlaggen, of andere beachflags, wij hebben de juiste masten voor jouw toepassing.

Duurzaam en Stijlvol Ontwerp

Onze vlagmasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De aluminium buizen met een diameter van 28 mm zijn voorzien van een gelakte afwerking. Hierdoor zijn de masten niet alleen stevig, maar ook stijlvol, waardoor ze naadloos passen bij de uitstraling van jouw beachflags. Of je nu een formeel evenement organiseert, een bedrijfspromotie uitvoert, of de aandacht op jouw producten wilt vestigen, onze vlagmasten dragen bij aan een professionele uitstraling.

Fiberglass Top voor Extra Stevigheid

Voor de Milano, Napoli, en Genua vlaggen worden onze masten geleverd met een top gemaakt van fiberglass. Dit materiaal staat bekend om zijn lichtheid en sterkte, waardoor het de perfecte keuze is voor het versterken van de top van de vlagmast. Dit zorgt voor extra stevigheid, zelfs onder wisselende weersomstandigheden. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze masten, zelfs in veeleisende omgevingen.

Waarom Kiezen voor Vlagmasten van Piet Hoevenaars?

  1. Compatibiliteit: Onze vlagmasten zijn ontworpen om perfect te passen bij onze beachflags, waardoor je verzekerd bent van een naadloze integratie.

  2. Duurzaamheid: De gebruikte materialen en de gelakte afwerking zorgen ervoor dat onze vlagmasten bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en langdurig gebruik.

Investeer in kwaliteit en duurzaamheid voor jouw beachflags met de vlagmasten van Piet Hoevenaars. Bestel vandaag nog en versterk de uitstraling van jouw klant op elk evenement of locatie. Onze vlagmasten dragen bij aan een professionele presentatie en helpen jouw boodschap effectief over te brengen.