Stoepborden

Is jouw klant op zoek naar de meest geschikte manier om de zichtbaarheid van zijn bedrijf te vergroten en aandacht van voorbijgangers te trekken?

Bij Piet Hoevenaars Sign Industries hebben we een breed aanbod stoepborden die we aanbieden in verschillende uitvoeringen en formaten.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw klanten met stoepbord reclame

Bij Piet Hoevenaars bieden we alleen stoepborden van topkwaliteit die gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers trekken en de reclameboodschap overbrengen. Wat je ook kiest, bij ons vind je de beste displays voor jouw klanten!

De stoepborden worden in drie varianten aangeboden:

  • Budget:
    Ons basisbord. Dit model is indoor en outdoor te gebruiken. Door het lichte gewicht is transport gemakkelijk, maar is deze uitvoering minder bestand tegen harde windvlagen.
  • Swing:
    Dit zwaardere bord met stalen voet en veren is beter bestand tegen harde wind. De veren zorgen ervoor dat het bord wat mee zal bewegen met de wind. Transport en verplaatsen van dit model is door het gewicht wat lastiger
  • Heavy swing:
    Dit luxe model is voorzien van watertank waardoor dit bord perfect buiten gebruikt kan worden. Door de wielen is transport en verplaatsen ook nog eens gemakkelijk.

Stoepborden kopen bij Piet Hoevenaars

Of jouw klanten nu op zoek zijn naar een effectieve manier om aanbiedingen, evenementen of merkinformatie te presenteren, onze stoepborden bieden een opvallende en flexibele oplossing. Door te investeren in kwalitatieve stoepbord reclame, zorg je ervoor dat de boodschap van jouw klanten niet alleen wordt gezien, maar ook onthouden.