Panelen beplakt

Is jouw klant op zoek naar panelen voor een permanente outdoor toepassing? Maak dan gebruik van onze beplakte panelen.

 

Deze panelen worden voorzien van een Avery MPI 2000 met bijpassend mat of glans laminaat. Deze combinatie zorgt ervoor dat de panelen een levensduur hebben van tenminste 5 jaar.

 

De beplakte panelen worden aangeboden in diverse materialen en diktes. Hierdoor heb jij altijd een oplossing in huis voor jouw klant.

 

Gaat jouw klant de panelen inzetten voor een tijdelijke toepassing tot 2-3 jaar? Maak dan gebruik van onze rechtstreeks geprinte panelen. Deze zijn geschikt voor deze toepassing en een stukje voordeliger.

Zelf Panelen beplakt samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Kan Trespa contour gefreesd worden?

Trespa kan niet contour gefreesd worden. Door de samenstelling van het materiaal kunnen we Trespa alleen in rechte vormen aanbieden. Voorzien van boorgaten is natuurlijk wel een optie. Zoek je een sterk paneel wat wel contour gefreesd kan worden? Overweeg dan Dibond 6 mm eens.

 

Kan ik de sticker van mijn paneel verwijderen en vervangen?

Dat kan zeker. De Avery MPI 2000 kan verwijderd worden. Dit is wel een permanente folie, dus kan lijmresten achterlaten. 

Zit de bestaande sticker nog goed vast? Plaats de nieuwe sticker dan over de bestaande visual heen. Doordat de Avery MPI 2000 een HOP ( hoog opake ) lijmlaag heeft, zal het oude beeld niet doorschijnen.