Spandoek met ringen

Je zoekt een spandoek met ringen, maar dan wel snel en gemakkelijk? Welkom bij Piet Hoevenaars Sign Industries! Wij maken alle soorten kwaliteitsspandoeken voor je in elk gewenst formaat voor een zeer scherpe prijs. Vertrouw op onze tientallen jaren ervaring en op de duidelijke afspraken die we maken. Laten we samen je beste spandoek met ringen samenstellen, zodat je zeker indruk maakt!

Zelf Spandoek met ringen samenstellen

cm
Vul een waarde in
cm
Vul een waarde in

Productinformatie

Welk type spandoek met ringen zoek je?

Het maakt ons niet uit welke afmetingen je spandoek moet hebben, want wij kunnen het toch wel maken voor je. Of het nu gaat om PVC of textiel: wij hebben de beste materialen in huis en kunnen deze met de modernste printers voorzien van een full colour print. Stel je nou eens voor hoe mooi dat ontwerp eruitziet in het groot…

Lever ons je gewenste ontwerp aan en we zorgen dat het precies zo gedrukt wordt als jij wilt. Als je zelf wilt aangeven waar je de ringen geplaatst wilt hebben, doe dit dan met een magenta stip op je ontwerp met een doorsnede van 5 mm. Wij zorgen dan voor de rest.

Brandwerende doeken: ideaal voor een beurs

Of de doeken nu buiten of binnen worden gebruikt: de meeste materialen zijn brandwerend gecertificeerd en mogen dus bijvoorbeeld ook op een beurs gebruikt worden. Als je op dit gebied speciale wensen hebt, dan adviseren we je graag. Wij zorgen ervoor dat je een goede beurt maakt met materialen van topkwaliteit, snelle levering en advies op maat.

Ook voor frames en bevestigingsmateriaal

Uiteraard leveren we niet alleen de doeken, maar ook de frames waarin deze spandoeken geplaatst kunnen worden, inclusief elastieken voor bevestiging. Let op! Het getoonde buizenframe moet los bijbesteld worden; je krijgt dus alleen het spandoek geleverd als je er geen frame bij bestelt.

Tip van Piet: maak de spandoeken vooral buiten niet vast met tie wraps! Deze geven bij belasting namelijk niet mee. De ringen scheuren daardoor uit of het doek zelf gaat stuk. Kies dus voor een stevig frame om zo lang mogelijk plezier te hebben van het doek.

Klaar om jouw spandoek met ringen te bestellen?

Log dan in (of maak eerst een account aan) en je krijgt direct meer informatie over de prijzen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor advies.