Baniersteunen

Met de RVS Baniersteunen is het mogelijk om jouw gevelbanier strak te monteren. 

De baniersteunen zijn leverbaar in een haaks gemonteerde en vlak gemonteerde variant, beide in diverse breedtes. 

Doordat de steunen van RVS zijn, is buitengebruik geen probleem en zullen de steunen niet roesten. Ook zijn de baniersteunen voorzien van voorgeboorde gaten waardoor de montage snel en gemakkelijk te doen is.

Hoe kan ik mijn gevelbanier opspannen?

De baniersteunen bestaan uit 2 delen:

  • Een ligger die doorloopt tot de muur.
  • Een ligger die door de tunnel van de gevelbanier loopt.

Deze twee delen zijn verbonden door een schroefdraad wat gemakkelijk op te spannen is. Hierdoor heb jij wat marge in de maatvoering en blijft het alsnog mogelijk om de gevelbanieren strak te spannen.

Wat is de breedte van mijn doek?

De genoemde breedtes zijn de breedtes van de gevelbanieren die op de baniersteunen worden gemonteerd. Houdt er dus rekening mee dat de steun iets breder is dan het genoemde formaat op de website.

Voordelen van RVS baniersteunen

De voordelen van het gebruik van RVS baniersteunen zijn:

  • Duurzaamheid en Weerbestendigheid: RVS (roestvrij staal) staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor de baniersteunen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen, wind en zon.

  • Eenvoudige Montage: RVS baniersteunen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De eenvoudige montageopties maken installatie toegankelijk, zelfs voor diegenen zonder uitgebreide technische ervaring.

  • Strakke Presentatie van de Banier: De baniersteunen zorgen voor een strakke en professionele presentatie van de banier. Dit draagt niet alleen bij aan de functionaliteit van de banier, maar voegt ook visuele aantrekkingskracht toe aan de omgeving.

Kortom, kiezen voor RVS baniersteunen betekent investeren in duurzaamheid, gebruiksgemak en een verzorgde uitstraling van banieren. Deze voordelen maken ze een ideale keuze voor diverse toepassingen.

Onderhoud van baniersteunen

Onderhoud van RVS baniersteunen is minimaal, maar het is goed om:

  • Regelmatig te controleren op stevigheid van de montage
  • De steunen schoon te houden voor een nette uitstraling

Bestel je baniersteunen vandaag nog bij Piet Hoevenaars

Piet Hoevenaars Sign Industries biedt een breed assortiment aan baniersteunen en andere doeken en banners. Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit en service, zijn wij de ideale partner voor al jouw visuele communicatiebehoeften. Ontdek ons aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bestel vandaag nog jouw baniersteunen gemakkelijk online bij Piet Hoevenaars Sign Industries.