3M Clearview3M Clearview3M Clearview

Productinformatie

3M Clearview is een glasheldere folie. De folie kan zowel full colour als wit bedrukt worden. Hiermee kunnen spectaculaire effecten gemaakt worden, denk daarbij aan verlopen of zandstraaleffecten. Het wordt nat geplakt, en is zeer gemakkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen op vlakke en licht gebogen oppervlakken. Denk aan verlopen en zandstraal effecten. Onbedrukte delen geven perfect helder zicht door het glas. Daardoor is het een mooie toepassing op autos, bestelwagens of indoor op ramen en glazen deuren.

Specificaties

Prijs per: m2
Gebruikte inkt: UV inkt
Kleurechtheid: onze UV-inkten hebben een outdoor weerstand tegen kleurvervaging van 8 (de hoogste score) op de internationale Blue Wool Scale. De UV- en Solvent inkten die wij gebruiken hebben een duurzaamheid van ca. 2 jaar bij buitengebruik.
Uitstraling: glanzend
Geschikt voor binnen/buiten: Geschikt voor buiten, Geschikt voor binnen
Dikte: 50 micron
Gebruiksduur: Permanent
Transparant: Nee
Foliesoort: gegoten
Materiaaleigenschappen: eenvoudig aan te brengen, eenvoudig te verwijderen, van achter te belichten, geschikt voor licht gebogen oppervlak
Materiaalsoort: Zelfklevende folie
Transparantie: Glashelder
Minimal quantity: 1.000000

3M Clearview

3M Clearview3M Clearview3M Clearview
De 3M Clearview is een glasheldere folie die inzetbaar is op heldere ondergronden zoals glas en plexiglas. De folie is alleen inzetbaar op vlakke ondergronden. De clearview kan zowel in full colour als wit geprint worden.